BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Uygunu sinir eden öpücük

Sivasspor'ın hocası Bülent Uygun Kayserispor'un hocası Tolunay Kafkas'ın o öpücüğüne sinir oldu. Kafkas ise kendini savundu.

Abone ol

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Adana 5 Ocak Stadı’nda Kayserispor ile 0-0 berabere kaldıkları karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas’ı eleştirerek, "Tebrik ediyorum seni Tolunay hoca" ifadesini kullandı. Çünkü Kafkas oyundan atılan futbolcusunu alnından öpmüştü.

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un futbolcusunu öpmesiyle ilgili kendisi hakkında yorumda bulunduğunu hatırlatan Kafkas ise şunları söyledi.

FUTBOLCUYA DESTEK İÇİN

"Benim adetim pek kameralar karşısında birilerine bir şey söylemek değil, yüzüne söylemek. O bizim kim olduğumuzu çok iyi bilir. Oyuncuyu öpmem ona destek vermem amacıylaydı. Yoksa kimseyi yaralasın sakatlasın diye öpmedik. Genç oyuncudur destek verelim morali bozulmasın diye. Tekrar söylüyorum bunun da altını çizerek söylüyorum ona söyleyin, biz kameraların karşısında değil yüz yüze söyleriz, hiç de çekinmeyiz."

Kafkas, basın toplantısından ayrılırken de, "Aranızda Sivaslı varsa ona söylesin" diyerek toplantı salonundan ayrıldı.

İŞTE O AN