BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Aysun İstanbulda lanet okuyor

Aysun Kayacı'nın bu sözleri Topbaş ve Kılıçdaroğlu çekişmesi için. Aysun, İstanbul'da hala bir çok şeyin eksik olduğunu savundu.

Abone ol

NTV'de ekrana gelen 'Haydi Gel Bizimle Ol' programında Aysun Kayacı'nın İstanbul ile ilgili sözleri dikkat çekiciydi.

CHP'nin adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile mevcut başkan ve AKP'nin adayı Kadir Topbaş arasında rekabete yol açması tahmin edilen belediye başkanlığı yarışı programın konuları arasında yer aldı.

Aysun Kayacı, "Yesinler ama işe yarayan işler de yapsınlar" anlayışına tepkisini "Şu mantaliteden nefret ediyorum kusacağım yani; 'yesin işte aman yapsın yesin, yapıyor bir şeyler de yiyor'... Hayır abi, yemesinler yani. Niye yiyor?" şeklindeki ifadelerle dile getirdi.

Doğma büyüme İstanbullu olduğunun altını çizen Aysun Kayacı, şimdiye kadar hiçbir şey yapılmaması durumunun mevcut olmadığını ancak yapılan işlerden kendisinin memnun olmadığını dile getirdi. Kayacı, "Elbette bir şey yapacaklar yani, 10 küsur yıldır" dedi ve eleştirilerini şöyle sıraladı:

"Ayrıca ben yapılan icraatların pek çoğundan memnun, mutlu değilim. Çok değişik bir şey yok yani. Özellikle havaalanına indiğim andan itibaren, İstanbul'a geldiğim andan itibaren, özelilkle de Batı'dan bir yerden geliyorsam yani 'lanet olsun' diyorum gördüklerime..."

Pınar Kür ise Hollanda'dan İstanbul'a yaptığı yolculukta yabancı bir havayoluna ait uçaktaki şu anonsa dikkat çekti:

"Uçak indi, hakikaten inanılmaz bir koku kapladı uçağı. Eyvah dedim lağım mı patladı diye. İngilizce anons yapıyor, 'Bu kokudan tedirgin olmayın. Bu İstanbul'un kokusudur. Kullanılan kömürden dolayı' diye." (Televizyon Gazetesi)