BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  SPOR

Aslan Horoza acımadı

Geçen hafta deplasmanda Sivasspor'a mağlup olan G.Saray deplasmanda Denizlispor mağlup ederek haftayı karlı kapattı...

Abone ol

Galatasaray, Turkcell Süper Lig'in 18. haftasında Denizlispor'u deplasmanda 2-0 yendi. Sarı-kırmızılı takımın golleri Baros ve Nonda'dan geldi..

Galatasaray'da Çek futbolcu Milan Baros bu sezonki 15. golüne imza atarken, puanını 36'ya yükselten sarı-kırmızılı takım 38'er puanı bulunan Sivasspor ile Trabzonspor'u takibini sürdürdü.

Sivasspor'a yenilen, ardından kupa maçında rakibiyle berabere kalarak gergin bir dönem geçiren Galatasaray hayata döndü. Maçın fotoğraflı anlatımı için TIKLAYINIZ..!

Turkcell Süper Lig'in 18. haftasında Denizlispor ile Galatasaray, Denizli Atatrük Stadı'nda karşı karşıya geldi. Maça baskılı başlayan Galatasaray, Arda ve Baros ile net fırsatlardan yararlanamadı.

9. dakikada ceza sahasının hemen önünde yapılan şık pasların ardından Arda, araya kaçan Baros'u gördü. Çek futbolcu da kaleciyle karşı karşıya pozisyonda ağları havalandırdı ve Galatasaray 1-0 öne geçti.

İlk yarının ilerleyen dakikalarında Baros ve Barış müsait pozisyonlardan yararlanamazken, sarı-kırmızılı takım soyunma odasına 1-0 önde gitti.

İkinci yarıda oyunda tempo düşerken, Denizlispor topla daha çok oynayan taraf olarak dikkat çekti. Galatasaray orta alanda kontrollü bir futbol sergilerken, 72. dakikada Nonda'nın ceza sahasının hemen dışından attığı şık golle 2-0'ı yakaladı.

Konuk ekipte kaptan Ayhan 81. dakikada ikici sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kalırken, kalan dakikalardan gol sesi çıkmayınca Galatasaray 2-0'lık skorla 3 puanın sahibi oldu.

Maçın ilk yarısındaki kırılma noktaları ikinci sayfaya geçiniz...

[PAGE]

MAÇTA İLK YARI

2. dakika. Denizlispor atağı sol kanattan gelişti. Çağlar'ın pasında ceza sahasına giren Bangoura topla buluştuğu ana Roberts'i gördü. Bu futbolcu da geriden gelen Musa'ya meşin yuvarlağı bıraktı. Musa'nın yerden şutu yandan auta çıktı. 

5. dakika. Arda'nın pasında topla ceza sahasına sokulan Milan Baros sıfırdan ortasını yapmak isterken Couta ayak koyarak topu kornere çeldi.

6.  dakika. Hızlı gelişen Denizlispor atağında Roberts ceza sahası dışından yerden vurdu. De Sanctis yatarak topu kontrol etti.

GOL... 9. dakika. G.Saray Milan Baros ile golü buldu. Hızlı gelişen atakta ceza sahası dışında Nonda'nın pasıyla topla buluşan Arda ceza sahası üzerinde savunmanın arkasına hareketlenen Baros'a harika kaçırdı. Baros, kaleci Cenk ile karşı karşıya pozisyonda şık bir vuruşla Denizli ağlarını havalandırdı.

G.Saray Denizli karşısında Milan Baros'un golüyle 1-0'lık üstünlüğü yakaladı.

13. dakika. Denizli atağı soldan hızlı gelişti. Roberts sağdan savunmanın arkasına hareketlenen Bangoura'yı kaçırmak istedi. Servet son anda ayak koyarak topun geçmesine izin vermedi.

18. dakika. Nonda rakip ceza sahasına süratle sokulup Ayhan'a pasını bırakmak istedi. Ayhan bu pası beklemeyince Denizlispor savunması araya girerek topun sahibi oldu.

20. dakika. Denizlispor sol kanattan Bangoura ile köşe vuruşu kullandı. Arka direğe inen topu De Sanctis yumruklayarak uzaklaştırdı..

Devam eden atakta Denizlispor beraberlik golüne Roberts ile yaklaştı. Sağ kanada açılan topu Berberoviç kale sahasına çevirdi. Altıpas üzerinde bomboş kalan Roberts zoru başarıp topu üstten auta gönderdi. Denizli inanılmaz bir gol fırsatından sonuç alamadı.

22. dakika. Milan Baros, Burak'ın dizine gelen tekmesiyle yerde kaldı. Çek yıldız kenara alındı tedavisi sürüyor.

28. dakika. Bu kez rakip kalede Denizlispor etkili oldu. Bangoura sağ çarprazda topla buluştuğu anda yerden sert vurdu. De Sanctis topu güçlükle çeldi Seken topu Roberts tamamlamak istedi. De Sanctis çabuk davranarak meşin yuvarlağı kontrol etti.

29. dakika. Maçta temponun yükseldiği anlar. Soldan hızlı gelişen G.Saray atağında Arda yerden ceza sahasına pasını bıraktı. Milan Baros'un ayağının altından kaçırdığı topu arka tarafta Barış Özbek kontrol etti. Barış bomboş pozisyonda topu üstten auta vurdu.

30. dakika. G.Saray sağdan kazanılan serbest vuruş Sabri ile kullandı. Ceza sahasına sert gelen topu Servet'ten önce savunma kafayla kornere çeldi.

31. dakika. Denizlispor'da topu elle önüne alan Feridun sarı kart gördü.

31. dakika. G.Saray'da Ayhan Akman sarı kart gördü.

33. dakika. G.Saray sağ kanattan Sabri ile köşe vuruşu kullandı. Bu futbolcunun kavisli ortası oyun alanına dışardan falso alıp geldi. Aut.

42. dakika. İlk yarıda son dakikalara girildi. G.Saray'ın rakibi karşısında 1-0'lık üstünlüğü var.

43. dakika. Denizlispor 2. gole Roberts ile yaklaştı. Hakan Balta'nın pası kısa düşünce araya giren Roberts sol çarprazda araya girip dar açıdan vurdu. De Sanctis iyi kapanarak gole izin vermedi.

45. dakika. G.Saray 2. gole Milan Baros ile çok yaklaştı. Denizli savunmasında topla çıkmak isteyen Burak topu Barış'a kaptırdı. Barış bekletmeden Milan Baros'u gördü. Baros ceza sahasına girdiği anda Kaleci Cenk ile karşı karşıya pozisyonda meşin yuvarlağı direğin dibinden auta vurdu.

İlk yarıda normal süre tamamlandı. Hakem uzatma oynatmadı. G.Saray ilk 45 dakikayı 1-0 önde kapattı.

Maçın ikinci yarısındaki kırılma anları üçüncü sayfaya geçiniz...

[PAGE]

MAÇIN İKİNCİ YARISI

Denizlispor'da 2. yarıda Berberoviç kenara alındı. Carlos Alberto oyunda.

48. dakika. Denizlispor'un gol için baskısı var. G.Saray bu bölümlerde yarı sahasında kapanmış durumda.

52. dakika. G.Saray sol çarprazda serbest vuruş kazandı. Topun gerisine Arda geçti. Bu futbolcunun ortasında penaltı noktasına inen topu Couta kafayı vurarak uzaklaştırdı

52. dakika. G.Saray'da Arda topla elle oynayınca sarı kartı gördü.

52. dakika. Denizlispor'da Emin de Arda'nın elle oynadığı pozisyonda hakemden kart isteyince sarı kartı gördü.

53. dakika. Denizlispor'un sol kanattan kullandığı köşe vuruşu G.Saray kontraatağına dönüştü. Süratle rakip yarı sahaya geçen Arda, teke tekte Braga'dan sıyrılamadı.

64. dakika. Arda sol kanattan şık çalımlarla ceza sahasına sokulup önünü boşalttığı anda sert vurdu. Meşin yuvarlak üst direği sıyırıp auta çıktı.

66. dakika. Denizlispor'da Burak sarı kart gördü.

67. dakika. Denizlispor'da Musa yerini Engin'e bıraktı.

70. dakika. G.Saray 2. gole Barış Özbek ile yaklaştı. Sağ kanattan Milan Baros topla ceza sahasına sokulduğu anda savunmanın müdahalesiyle meşin yuvarlak Çek oyuncunun ayağından açıldı. Barış penaltı noktası gerisinde önünde bulduğu topa yerden vurdu. Top yan direğin az farkla yanından auta çıktı.

GOL... 72. dakika. G.Saray Nonda ile 2. golü buldu. Sağdan ceza sahasına sokulan Sabri yerden pasını bıraktı. Nonda 18 yayı üzerinde topun gelişine harika vurdu. Köşeye giden topu Kaleci Cenk sadece seyredebildi.

G.Saray Nonda'nın füzesiyle Denizlispor deplasmanında skoru 2-0 yaptı.

73. dakika. Denizlispor'da Carlos Alberto sarı kart gördü

74. dakika. G.Saray'da Nonda yerini Yaser'e bıraktı.

75. dakika. Karşılaşmada son 15 dakika. G.Saray'ın 2-0'lık üstünlüğü var. Denizlispor'un gol için yoğun çabası sonuç vermedi. Sarı-Kırmızılı ekip 2. golle çok rahatlamış durumda.

77. dakika. Denizlispor'da Emin yerini Caner'e bıraktı.

81. dakika G.Saray'da Ayhan Akman rakibini indirince 2. sarıdan kırmızı kartı görüp oyun dışı kaldı. Sarı-Kırmızılı ekip sahada 10 kişi kaldı.

82. dakika. Denizlispor'da kaleyi karşıdan gören noktadan kazanılan serbest vuruşu Feridun kullandı. Bu futbolcunun vuruşunda top baraja takıldı.

84. dakika. G.Saray'da Milan Baros yerini Mehmet Güven'e bıraktı.

87. dakika. Denizlispor Bangoura ile gole yaklaştı. Sağdan ceza sahasına sokulan Bangoura sert vurdu. De Sanctis topu son anda kornere çeldi.

88. dakika. G.Saray'da Arda yerini Volkan Yaman'a bıraktı.

89. dakika. Denizlispor ceza sahası dışında kazanılan serbest vuruş Carlos Alberto ile kullandı. Bu futbolcunun sert şutunu De Sanctis güçlükle çeldi. Boşta kalan topu savunma uzaklaştırdı.

90.dakika. Normal süre bitti 3 dakika uzatma oynanacak.

90+2. dakika. G.Saray'da Mehmet Topal sarı kart gördü.

Maçta başka gol olmadı. G.Saray, Denizlispor'u 2-0 mağlup ederek puanını 36 yaptı.

Stat: Denizli Atatürk
Hakemler: Koray Gençerler, Volkan Narinç, Arkın Akgöl

Denizlispor: Cenk, Feridun, Burak, Çağlar, Couto, Berberoviç, Braga, Emin, Musa, Bangoura, Roberts

Galatasaray: De Sanctis, Sabri, Servet, Meira, Hakan Balta, Barış, Mehmet Topal, Ayhan, Arda, Baros, Nonda