BIST 10.046
DOLAR 32,29
EURO 34,69
ALTIN 2.407,15
HABER /  GÜNCEL

Uyanık tır şoförü !

Başkentte, çalıntı alkollü içeceklerin bulunduğu depoya baskın düzenlendi.

Abone ol
Başkentte, piyasa değeri 500 bin YTL olan çalıntı alkollü içeceklerin bulunduğu depoya düzenlenen baskında, depo sahibi gözaltına alındı.

AA muhabirinin emniyet yetkililerinden aldığı bilgiye göre, İstanbul'da alkollü içeceklerin Türkiye genelinde dağıtımını yaptığı öğrenilen firma, bir TIR dolusu alkollü içeceği Bursa ve Ankara'ya göndermek üzere bir nakliye firmasıyla anlaştı. Nakliye firmasının TIR'ını kullanan Musa E. söz konusu alkollü içecekleri 3 Mart'ta Bursa ve Ankara'da önceden belirlenen adreslere teslim etmek üzere yola çıktı.

Musa E. alkollü içecekleri adreslerine teslim etmeyerek Orhan B'nin Organize Sanayi Sitesi 21. Cadde 592. Sokak'ta bulunan deposuna bıraktı. Musa E'nin, piyasa değeri 500 bin YTL olduğu belirlenen alkollü içecekleri 215 bin YTL karşılığında satmak için Orhan B. ile anlaştığı iddia edildi. Alkollü içecekleri teslim edince 10 bin YTL kapora alan Musa E. daha sonra Orhan B'nin firmasına ait bir araçla ortaya kayboldu.

Nakliye firmasının sahibi Ekrem B'nin ihbarı üzerine harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışma sonucu organize sanayi bölgesindeki söz konusu işyerinin adresini tespit etti. Yapılan baskında, çalıntı alkollü içecekler ele geçirilirken, Orhan B. gözaltına alındı. TIR şoförü Musa E.'nin yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

AA