BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,62
ALTIN 2.413,48
HABER /  GÜNCEL

Uyanık öğrenciye bak sen !

Aydın’ın Nazilli ilçesinde öğle saatlerinde etkili olan dolu ve sağanak yağış sonrası derelere dönen sokaklardan geçmek zorlaşınca girişimci...

Abone ol

Aydın’ın Nazilli ilçesinde öğle saatlerinde etkili olan dolu ve sağanak yağış sonrası derelere dönen sokaklardan geçmek zorlaşınca girişimciliğini kullanan üniversiteli genç, sokaktan sokağa geçişi fırsata çevirdi. İstanbul Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsünden geçiş ücreti 4,25 TL iken, Nazilli’de iki sokak arasından kucakta geçiş 5 TL’ye yapıldı.
Yaklaşık 15 dakika aralıksız devam eden sağanak yağış sonrası cadde ve sokakların dereye döndüğü Nazilli’de yağmuru fırsat bilen ADÜ Uluslararası İlişkiler Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Mehmet Yetişir, karşıdan karşıya geçmek isteyenleri kucağına alarak suyla temas etmemesini sağladı. Sokağın yağmur nedeniyle kapandığını ve karşıdan karşıya geçmek isteyenlere yardımcı olduğunu söyleyen Mehmet Yetişir, işlerin iyi gittiğini belirterek; “Amcalarımızın duasını alıp hem sevap işledik hem de maddi gelir sağladık” dedi.
(İHA)