BIST 10.209
DOLAR 32,35
EURO 34,77
ALTIN 2.397,95
HABER /  GÜNCEL

Üvey anneden kan donduran itiraf!

Kayseri'de 3 yaşındaki kızını öldürmekten yargılanan cani annenin açıklamaları tüyler ürpertti

Abone ol

Kayseri’de 3 yaşındaki üvey kızını öldürmekten yargılanan kadın, karar öncesinde yaptığı savunmada, “Kendimi kandırılmış olarak gördüğüm için Tuğba’ya ısınamadım” dedi.

İTTİM KAFASINI DUVARA ÇARPTI

Kayseri Adliyesi'nde görülen davada son sözü sorulan tutuklu sanık Sevcan D., “Eşimin daha önceden evli olduğunu ve çocuğu olduğunu bilmiyordum. Kendimi kandırılmış olarak görüyordum ve bu nedenle Tuğba'ya hiç ısınamadım. O gün eşimle tartıştım ve daha sonra Tuğba da altını ıslatınca sinirime hakim olamadım. Onu ittiğimde kafasını duvara çarptı. Eşime Tuğba’nın tuvalete düştüğünü söyledim” diyerek pişman olduğunu söyledi.

MÜEBBET HAPİS CEZASI

Yapılan yargılama neticesinde mahkeme heyeti tarafından Sevcan D.'nin "canavarca hisle eziyet çektirerek çocuk ya da beden veya ruh bakımından kendisini savunamayacak durumda bulunan kişiyi öldürmek" suçu sabit görüldü. Mahkeme heyeti, sanığa ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verdi.

SONUNDA BUNU DA GÖRDÜK!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]NİŞANLISIYLA BİR OLUP...

Bolu’da nişanlısıyla birlikte küçük yaştaki kız kardeşini pazarladığı iddiasıyla hakim karşısına çıkan ve mahkeme tarafından tutuklu yargılama kararı alan şahıslar, adliye önünde kendilerini görüntülemeye çalışan gazetecilere saldırdı.

İddialara göre olay Akpınar Mahallesi’nde yaşandı, H.Y. isimli bayan, küçük yaştaki kız kardeşi B.Y’yi nişanlısı Emrah E’yle pazarlıyordu. Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği’ne bağlı ekipler, bir süre takibe aldıkları iki nişanlıyı yakaladı. Küçük yaştaki B.Y’yi pazarlayan ablası H.Y ve nişanşlısı Emrah E., adliyeye çıkarıldı. İki nişanlı çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Cezaevine götürülmek üzere adliyeden çıkarılan H.Y ve nişanlısı Emrah E., kendilerini görüntülemek isteyen gazetecilere saldırdı.

Polislerin elinden kurtulmaya çalışan iki zanlı zar zor araçlara bindirilirken, ablası ve nişanlısı tarafından pazarlanan B.Y’de, “Ablamı çekmeyin” diyerek gazetecilere saldırmak istedi. Polis ekipleri tarafından zor zaptedilen kız baygınlık geçirdi.
Abla ve nişanlısı cezaevine götürülürken, baygınlık geçiren B.Y’de hastaneye kaldırıldı.

OSMANİYE'DE UYUŞTURUCU OPERASYONU!

HABERİ DİĞER SAYFADA TIKLAYIN

[PAGE]42 KİLO ESRAR ELE GEÇİRİLDİ

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda 42 kilo esrar ile ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, doğu ve güneydoğu illerinden temin ettikleri uyuşturucu maddelerin Osmaniye güzergâhından batıya sevk edileceği ihbarı üzerine uygulama başlattı. Uygulama noktasında durdurulan 01 BAF 50 ve 43 EK 587 plakalı 2 özel otomobilde yapılan aramada 42 kilo esrar ele geçirildi. Otomobillerde bulunan Mehmet G. (39) ve Ercan Y. (33) gözaltına alındı. Uyuşturucu naklinde kullanılan araçlara da el konuldu.

Şahıslardan Mehmet G.’nin ‘izinsiz gösteri yürüyüşüne katılmak’ suçundan, Ercan Y.’nin ise Adana Asliye Ceza Mahkemesi’nce arandığı tespit edildi. Şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.