BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,82
ALTIN 2.400,35
HABER /  MEDYA

Ütopya'da kim elendi? Büyük kavga şok etti!

Ütopya'da kim elendi 21 Ağustos belli oldu. Elemeye yaşanan büyük kavgalar damga vurdu. Peki gazete satışları sonucu Ütopya'ya veda eden isim kim oldu?

Abone ol

Ütopya'da kim elendi 21 Ağustos akşamı elenen isim belli oldu. Bir hafta süren strateji savaşlarından sonra oylama zamanı geldi çattı.

Semihlerin grup içindeki bölünmeler ve bireysellerin birbirlerine karşı sergiledikleri tavırlar sonrasında kıran kırana bir oylama yaşandı.

Semihlerin grubunun kaderi Dilay'ın vereceği oya bağlıydı. Dilay, Tuncay'a oy vererek Altar'ı elenme adayları arasından çıkarmadı ve Noyan'ı eleme potasına sokarken Altar'ı da tehlikeye attı.

Dilay sadece elenme adaylarını değil belki de grubunun geleceğini belirleyecek bir oy kullandı. Dilay, Tuncay'a oy vererek Altar'ı elenme adayları arasından çıkarmak yerine üç oy hakkını da Noyan'dan yana kullanarak Altar'ın da elenme riski yaşamasını sağladı.

Bu oy Altar ve grubunun arasındaki bağları koparacak mı? Grubu Altar'ı tamamen gözden çıkardı mı? Dilay eğer Tuncay'a oy atsaydı Altar elenme adayları arasında yer almayacaktı.

Oylamadan sonra Bahadır, Semihleri; Altar'ı elenme adayı olmaktan kurtarmadıkları için sert bir şekilde eleştirdi. Bireyseller Semihlere yüklenmeye devam ederken tek başına giden Altar kendisini elenme adayları arasından çıkarmayan grup arkadaşlarına sitemini dile getirdi.

ÜTOPYA'DA KİM ELENDİ?

Nefesler tutuldu ve Ütopyalılar hangi yarışmacının elendiğini öğrenmek için bir araya toplandılar.

Kim elenirse elensin Semihlerde bundan sonra çok şeyin değişeceği açıktı.

Semihlerin kendi aralarında yaşadıkları kavga güne tam anlamıyla damga vurdu.

Ütopya'ya veda eden isim Çağlar oldu.