BIST 10.046
DOLAR 32,37
EURO 34,75
ALTIN 2.412,65
HABER /  GÜNCEL

Üst düzey 4 atama

Turkcell, dört genel müdür yardımcılığı pozisyonuna atama yaptı. <br/>Turkcell’de üst düzey dört atama yapıldı. Seyfettin Sağlam Grup ...

Abone ol

Turkcell, dört genel müdür yardımcılığı pozisyonuna atama yaptı.
Turkcell’de üst düzey dört atama yapıldı. Seyfettin Sağlam Grup İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Banu İşçi Sezen Grup İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Doğa Ünay Grup Strateji ve Stratejik Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, Burak Ersoy da Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu.

ŞİRKETİN AÇIKLAMASI
Şirket tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Şirketimiz Yönetim Kurulu, 7 Temmuz 2014 tarihli toplantısında; Sn. Seyfettin Sağlam’ın Grup İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına; Sn. Seyfettin Sağlam’a bağlı olarak görev yapmak üzere Sn. Banu İşçi Sezen’in Grup İnsan Kaynaklarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına; Sn. Doğa Ünay’ın Grup Strateji ve Stratejik Planlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına; Bireysel Satış ve Pazarlama’dan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Burak Sevilengül’e bağlı olarak görev yapmak üzere Sn. Burak Ersoy’un Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak atanmasına karar vermiştir."
(İHA)