BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.428,04
HABER /  GÜNCEL

Üsküdar'da son dakika kaza haberi! Ölü ve yaralılar var

İSTANBUL Üsküdar'dan son dakika kaza haberi geldi. Üsküdar'dan gelen sondakikaya göre otobüs durağa daldı. Otobüsün durağa girmesi sonucu meydana gelen kazada 3 kişi öldü. Kazada çok sayıda yaralı var. Kaza yapan aracın dün hizmete girdiği ortaya çıktı. İhmaller araştırılıyor.

Abone ol

İstanbul Üsküdar'da özel halk otobüsü durakta bekleyenlere çarptı. Otobüsün durağa girmesi sonucu ikisi kadın 3 kişi hayatını kaybetti, yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Görgü tanıklarının ifadesine göre, kazaya özel halk otobüsü şoförünün durağa yanaşan İETT otobüsünün önüne geçmeye çalışması nedeniyle olduğu iddia edildi. Kaza yapan otobüsün ise dün hizmete girdiği ve yeni nesil bir araç olduğu açıklandı.

Olay saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, Üsküdar Dr. Eyüp Aksoy Caddesi’nde ilerleyen özel halk otobüsü durağa yanaşan İETT otobüsünün önüne geçmek istedi.

DURAKTA BEKLEYENLERİ EZDİ: Bu sırada direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, önce İETT otobüsüne çarptı. Sonra kaldırıma çıkarak durakta bekleyenleri ezdi. Feci kazada ilk belirlemelere göre Mustafa Erdoğan, Aygül Erdoğan ve Perihan Çelik öldü, 5 kişi de yaralandı. Yaralılar Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve çevredeki hastanelere kaldırıldı. Kaza nedeniyle Dr. Eyüp Aksoy Caddesi, Üsküdar istikametine kapatılırken, kazayla ilgili soruşturmanın ise sürüyor.

Üsküdar'da otobüs durağa girdi olay yerinden görüntülerÜsküdar'da otobüs durağa girdi olay yerinden görüntülerÜsküdar'da otobüs durağa girdi olay yerinden görüntülerÜsküdar'da otobüs durağa girdi olay yerinden görüntülerHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

OTOBÜS DÜN HİZMETE GİRMİŞ

İstanbul Özel Halk Otobüsleri şirketi, bugün Üsküdar'da meydana gelen feci kazayla ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, kazayı yapan otobüsün dün hizmete girdiği ve yeni nesil bir araç olduğu belirtildi. Açıklama şöyle: "Şirketimize bağlı olup, 13 numaralı Ataşehir-Kadıköy hattında çalışmakta olan C-241 kod ve 34 VN 7071 plaka numaralı Özel Halk Otobüsü, bugün sabah saatlerinde Haydarpaşa Numune Hastanesinin arkasındaki Dr. Eyüp Aksoy caddesi üzerinde, henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak durağa dalmıştır.

KAZANIN NEDENİ ARAŞTIRILIYOR

Meydana gelen elim kaza da 3 vatandaşımız hayatını kaybederken birçok vatandaşımızda yaralanmıştır. Kaza sonrasında olay yerine intikal eden görevlilerimiz tarafından olay takibe alınmış olup, kaza nedeni araştırılmaktadır. Kazaya neden olan otobüs dün itibariyle (31/01/18) hizmete başlamış yeni nesil bir araçtır.

Elim kaza nedeniyle derin üzüntülerimizi ifade ederken vefat eden vatandaşlarımıza yüce Allah'tan rahmet ve mağfiret, ailesine ve akrabalarına baş sağlığı, yaralı olan vatandaşlarımıza acil şifalar temenni ediyoruz."

Üsküdar'da 3 kişinin ölümüne neden olan feci kaza kamerada

Feci otobüs kazasıyla ilgili İBB Başkanı Uysal'dan ilk açıklama