BIST 9.049
DOLAR 32,33
EURO 35,09
ALTIN 2.300,60
HABER /  MAGAZİN

Gül Gölge kimdir aslen nereli Murat Saygı'dan boşanıyor

Sunucu Gül Gölge Saygı ile televizyoncu Murat Saygı'nın 11 yıllık evliliği bitiyor. Peki Gül Gölge Saygı kimdir ? Saygı kaç yaşında aslen nereli ? Gül Gölge Saygı, eşi Murat Saygı'dan neden boşanıyor.

Abone ol

Ünlü sunucu Gül Gölge Saygı ile televizyoncu Murat Saygı'nın 11 yıllık evliliği bitiyor. İki çocukları olan Gül Gölge Saygı ve Murat Saygı boşanma kararı aldı. Peki Gül Gölge Saygı kimdir ? Saygı kaç yaşında aslen nereli ? Gül Gölge Saygı, eşi Murat Saygı'dan neden boşanıyor. Bu soruların cevabı haberimizde.

Güzel sunucu Gül Gölge Saygı ile usta televizyoncu Murat Saygı'nın 11 yıllık evliliği bitiyor. Ali ve Emir adında iki çocukları olan çift, kavga- gürültü etmeden 11 yıllık evliliklerini bitirme kararı aldı.

GÜL GÖLGE SAYGI KİMDİR ?
Sunucu-manken Gül Gölge Saygı, 28 Eylül 1981 tarihinde dünyaya gelmiştir. Nereli diye merak ediyorsanız güzel sunucu İzmir’de doğdu. İzmir’de eğitim hayatına başlayan Gül Gölge, İzmir Özel Türk Kolejini bitirdikten sonra Üniversite okumak için İstanbul’a gitmiştir. İstanbul’da bulunan Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Film ve Televizyon
programcılığını okumuştur.



DİZİLERDE ROL ALDI
Çiçek Taksi gibi Türkiye’de efsane olmuş dizide kendisi bir süre kadar oynamıştır. Çiçek Taksi dışında Yapayalnız Köpek gibi dizi ve filmlerde oynadı.2005 tarihinde Kanal D ekranlarında Sunuculuk yapmış ve Canlı Canlı isimli programı uzunca süre sürdürmüştür. 2004 tarihinde ise Sinema Filmi’nde rol aldı.Gül Gölge Saygı, son olarak bir TV kanalında moda programında jüri üyeliği yapıyordu.

MESAJ SKANDALI YAŞANMIŞTI
Hatırlarsanız; çok yakın iki dost olan Gül Gölge Saygı ile Elif Gönlüm'ün arasında üç yıl önce 'mesaj' skandalı yaşanmıştı. Gönlüm; aile dostu olan Gül Hanım'ın, basketbolcu eşi Kerem Gönlüm'e samimi mesajlar attığını iddia etmiş, ortalık karışmıştı.

DEDİKODULAR FOS ÇIKMIŞTI
Elif Gönlüm'ün iddiaları sonrasında o dönem, Saygı çiftinin evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia edilmiş ama dedikodular fos çıkmıştı.

Gül Gölge-Murat Saygı boşanıyor! Mesaj skandalı yuva yıktıGül Gölge-Murat Saygı boşanıyor! Mesaj skandalı yuva yıktıGül Gölge-Murat Saygı boşanıyor! Mesaj skandalı yuva yıktıGül Gölge-Murat Saygı boşanıyor! Mesaj skandalı yuva yıktıHABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN