BIST 9.076
DOLAR 32,32
EURO 35,11
ALTIN 2.299,84
HABER /  GÜNCEL

Feci otobüs kazasıyla ilgili İBB Başkanı Uysal'dan ilk açıklama

İstanbul Üsküdar'da bugün yaşanan ve durakta bekleyen 3 kişinin hayatını kaybettiği, 5 kişinin de yaralandığı belediye otobüsü kazasıyla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal açıklama yaptı.

Abone ol

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Mevlüt Uysal, Üsküdar'da üç kişinin hayatını kaybettiği halk otobüsü kazasıyla ilgili açıklama yaptı. Uysal, "Özel Halk Otobüsleriyle ilgili sorunun kalıcı olarak çözülmesi için çalışmalar yaptığımızı da beyan etmek isterim. Hepimizi üzen kaza ile ilgili tüm detayları incelediğimden ve gereğinin yapılacağından İstanbullular emin olsunlar" dedi.

Başkan Uysal, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bu sabah özel halk otobüsünün sebep olduğu kazada maalesef 3 vatandaşımız vefat etti. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Kazada yaralanan iki vatandaşımız ayakta tedavi ile taburcu olurken, iki yaralı vatandaşımız ile ekiplerimiz hastanede ilgilenmektedir. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Bu vesile ile Özel Halk Otobüsleriyle ilgili sorunun kalıcı olarak çözülmesi için çalışmalar yaptığımızı da beyan etmek isterim. Hepimizi üzen kaza ile ilgili tüm detayları incelediğimden ve gereğinin yapılacağından İstanbullular emin olsunlar."

Bu sabah saat 10.00 sıralarında yaşanan kazada Üsküdar Dr. Eyüp Aksoy Caddesi'nde ilerleyen özel halk otobüsü durağa dalmış, durakta bekleyenleri ezmişti. Feci kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralanmıştı.