BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Urfa narı iki milletvekilini birbirine düşürdü

Meclis'te fıkra gibi olay... İkisi de AKP'li iki vekilin memleketten gelen nar yüzünden arası açıldı; nar kavgası karakolda bitti

Abone ol

Ankara'da önceki gece fıkra gibi bir olay yaşandı. İddiaya göre her şey kargo şirketinin ismleri 'Osman' olan iki vekili karıştırmasıyla başladı.

İLK PAKET OSMAN COŞKUN'A GELDİ

AKP Yozgat Milletvekili Osman Coşkun'a bir hafta önce bir tanıdığı Şanlıurfa'da heykeli bile olan ve kolestorole iyi geldiği bilinen Urfa narı gönderdi. Osman Coşkun, gelen bir kasa nar için gönderen kişiye teşekkür telefonu açtı. Ancak kargo şirketi ikinci kez Osman Coşkun'u aradı ve yine bir paket geldiğini söyledi..

Milletvekili Coşkun da danışmanı Fatih Çankaya'yı göndererek kargoyu aldırdı. Paketten yine nar çıktı.

NAR KAVGASI KARAKOLDA BİTTİ

Bu arada AKP'nin Diyarbakır Milletvekili Osman Arslan da memleketinden nar bekliyordu. Gelmeyince kargo şirketini aradı. Teslimat belgelerinde yapılan incelemeden sonra kargoyu Fatih Çankaya adlı kişinin aldığını öğrendi. Arslan, bu kişinin yakalanması için polise başvurdu. Polis, Fatih Çankaya'yı evinden alarak karakola götürdü.

Fatih Çankaya'nın AKP milletvekili Osman Coşkun'un danışmanı olduğu ve aynı ismi taşıyan Osman Arslan'a ait kargonun kendisine yanlışlıkla verildiği ortaya çıktı. Arslan, 'Doğal olarak bana ait kargoyu kimin teslim ettiğini de merak ettim. Ama her şey yanlışlıkla olmuş. Zaten bana gelen narı da vekil arkadaşım Osman Coşkun'a ikram ettim' dedi.