BIST 10.343
DOLAR 32,22
EURO 34,75
ALTIN 2.457,46
HABER /  SPOR

Demirörenden Fenerbahçeye destek

Beşiktaş Başkanı Demirören Almanya'dan özel bir uçakla Bükreş'e geçerek maçı izledi; ezeli rakibine destek verdi

Abone ol

Beşiktaş Başkanı Demirören Almanya'dan özel bir uçakla Bükreş'e geçerek, Federasyon Yönetim Kurulu Üyesi Levent Kızıl ve F.Bahçeli yönetici Cihan Kamer ile birlikte maçı izledi; ezeli rakibine destek verdi

Şampiyonlar Ligi'ndeki Wolfsburg-Beşiktaş maçının ardından, koyu bir Fenerbahçe taraftarı olarak bilinen işadamı Ferit Şahenk'in davetiyle Bükreş'e gelen Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, S.Bükreş-Fenerbahçe maçını locadan izledi.

Ferit Şahenk ve Demirören'e, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu üyesi Levent Kızıl ve Fenerbahçeli yönetici Cihan Kamer de katıldı. Türk futbolu adına atılan bu dostluk adımı için Ferit Şahenk, Demirören, Levent Kızıl ve Cihan Kamer şunları söylediler:

"Türkiye'de farklı takımları tutsak da dışarda tek bayrak altındayız. Bu davranış gayet normal çünkü bu Türk takımlarının davası. Birbirimize her zaman destek vermeliyiz. Bu hep böyle devam etmeli."

Kızıl bu girişimden ötürü herkese teşekkür ederken, Yıldırım Demirören ise "Ferit Şahenk'in Beşiktaş'a uğurlu geldiğini söyleyerek, "Şahenk'i artık tüm maçlarımıza bekliyoruz" dedi.