BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,79
ALTIN 2.434,05
HABER /  SPOR

Rijkaardın silahı kötü istatistik

Dinamo Bükreş'i 4-1 yenen Galatasaray'da teknik direktörü Frank Rijkaard, galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

Abone ol

Rijkaard Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak da, ''Kadıköy'deki 9 maçlık kötü istatistik futbolcularımız için ekstra bir motivasyon olacak'' diye konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Dinoma Bükreş ile UEFA Avrupa Ligi'nde aldıkları farklı skorlu galibiyeti hakettiklerini söyledi.

Frank Rijkaard, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında iyi ve güzel bir zafer elde ettiklerini belirterek, ''Galip geldik ve bunu hak ettiğimizi düşünüyorum. Takımımı kutluyorum, Dinamo Bükreş iyi organize olan bir ekip. Golleri doğru zamanda bulduk. Dinamo Bükreş kolay gol yemiyor. Bunun için attığımız 4 golün önemi büyük'' dedi.

''İSTATİSTİKLER EKSTRA MOTİVASYON OLACAK''
Vakit kaybetmeden Fenerbahçe ile yapılacak lig maçının hazırlıklarına başlayacaklarını dile getiren Rijkaard, Kadıköy'deki 9 maçlık kötü istatistiğin futbolcuları için ekstra bir motivasyon olacağını söyledi.

Rijkaard, normalde takımı maçlardan önce kampa almadıklarını hatırlatarak, ''Buna henüz karar vermedim ama düzeni herhalde bozmayacağım. Bu maçta çok büyük baskı var, tansiyonu yüksek. Hocanın yapması gereken de futbolcularını doğru biçimde motive etmektir'' diye konuştu.

Her maçta olduğu gibi galibiyet için Kadıköy'e gideceklerini belirten Rijkaard, ''Önemli bir maç yapacağız. Kimi önlemler alınacaktır, ama yine ofansif oynayıp kazanmak istiyoruz'' dedi.