BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  MAGAZİN

Ünlülerin hayran olduğu isimler

Ünlü isimlerin birçok hayranı var ama onlar da başka ünlülere hayran. İşte Türk ünlülerinin hayran olduğu diğer ünlüler;

Abone ol

Türk halkı onlara bayılıyor. Onlar ise bambaşka isimlere hayranlık duyuyorlar. İşte Necati Şaşmaz'dan Engin Günaydın'a, Tolga Çevik'ten Tamer Karadağlı'ya kadar Türk ünlülerin hayran olduğu isimler:

TUVALLERİNDEKİ RENK ZİHNİMİ AÇIYOR!

Nurgül Yeşilçay için 'efsane' sözcüğünün karşılığı, ünlü İspanyol ressam Salvador Dali. Hayranı olduğu sanatçının eserlerini her gördüğünde büyülendiğini söyleyen Yeşilçay, "Tuvallerindeki her renk zihnimi açıyor" diyor. Yeşilçay, bir dönem de özel olarak yaptırdığı 'Salvador Dali benim babamdır' yazılı tişörtüyle İstanbul sokaklarda dolaşmıştı.

[PAGE]


ONDAN ÖĞRENİLECEK ŞEY BİTMEZ!

Ünlükomedyenin gözdesi Robin Williams. ABD'de oyunculuk eğitimi aldığı yıllarda hocalardan biri olan Williams'ı 'okyanusa' benzeten Tolga Çevik; "O komedi ve şovun yeryüzünde yaşayan en büyük temsilcisi. Ondan öğrenilecek şey bitmez" diyor.

[PAGE]



O DA TAŞRADAN GELİP BÜYÜK İŞLER BAŞARDI!

'Avrupa Yakası'ndaki 'Burhan' karakteriyle 7'den 70'e herkesin sevgilisi olan Engin Günaydın, komedi alanında en çok Peter Seller'ı beğeniyor. Onun filmlerine çok güldüğünü söylüyor. Ancak asıl hayranı olduğu kişi ise Woody Allen. Hatta onu kendisiyle özdeşleştiriyor ve bu beğeninin nedeni şöyle açıklıyor: "O da benim gibi taşralı. Taşradan New York'a gelip, büyük işler başarmış birisi. Tıpkı benim Tokat'tan gelip İstanbul'da tutunma hikayem gibi..."

[PAGE]



BENİM EFSANEM MARLON BRANDO!

Ünlüoyuncu Tamer Karadağlı'nın fanatizm derecesinde beğendiği iki isim var. Bunlardan ilki Marlon Brando. Onun için 'Efsanem' diyor. Bir diğeri ise Robert De Niro... Her iki aktörün tüm filmleri tekrar tekrar izleyip, mimik geliştiriyor. Rapliklerini bile ezberlediği iki devin çok iyi taklitlerini yapabiliyor. Vazgeçilmez filmleri ise şunlar: Marlon Brando'nun 'Baba'sı, Robert De Niro'nun 'Taxi Driver'ı.

[PAGE]



DOĞAL OYUNCULUĞUNA ŞAPKA ÇIKARIYORUM

Uzun süredir ekranlarda konuk ağırlayan Hülya Avşar, kendini geliştirmek için sürekli Larry King izlediğini söylüyor
. Ünlü şovmenin en beğendiği yönü; aldığı cevabın içinden yeni sorular ve harika espriler çıkarabilmesi... Avşar'ı en çok güldüren isim Bette Midler. Ancak oyunculuk konusunda 'tek geçtiği' kişi Meryl Streep. Nedenini şu sözlerle açıklıyor: Onun doğal oyunculuğu karşısında sadece şapka çıkarıyorum. İzlerken mest oluyorum.

[PAGE]



TÜM FİLMLERİNİ İZLEDİM ONUN YERİ ÇOK ÖZEL!

'Kurtlar Vadisi'nin 'Polat Alemdar'ı tam bir sinema aşığı. Ciddi bir film koleksiyonu olan Necati Şaşmaz'ın hayran olduğu dört oyuncu var: Marlon Brando, Al Pacino, Robert De Niro ve Jack Nicholson. Alemdar, oyunculuğunu geliştirmesinde onların büyük katkısının olduğunu söylüyor. Tüm filmlerini izlediği bu dört usta arasında "Onun yeri çok özel" dediği isim ise Al Pacino.

[PAGE]



DEEP PURPLE'LA KENDİNDEN GEÇİYOR

Mesleği oyunculuk olsa da Erkan Petekkaya'nın hayatının en önemli unsurlarından birisi müzik. Klasik müziği çok sevdiğini söyleyen oyuncu, ünlü İngiliz grup Deep Purple'a tam anlamıyla bayılıyor. Onları dinlerken kendisinden geçtiğini belirtiyor.