BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Ünlülerin boğaz manzaralı esrar tarlası

İstanbul narkotik polisinin ünlülere yönelik operasyonunda dikkat çeken bilgiler ortaya çıktı.

Abone ol

Polisin yaklaşık 11 aylık takibi sonrası yapılan operasyonda torbacılara esrar temin edilen yerin Cihangir'de bir lüks binanın teras katı olduğu tespit edildi.

Adeta esrar tarlasını andıran Boğaz manzaralı terasın sahibinin eski Yeşilçam oyuncusu Hanefi Eray Özbal olduğu anlaşıldı. Gözaltına alınan ünlüler uyuşturucu ve mekan teminiyle suçlanıyorlar.

Ünlülere uyuşturucu sattığı öne sürülen kişilere yönelik yapılan operasyonun görüntüleri basın mensuplarına dağıtıldı.

BEŞ AY EVİNDEN ÇIKMAMIŞ

ünlülere-uyuşturucu-operasyonu-fotoğraflari.jpgYeşilçam’ın eski ünlülerinden olan Hanefi Eray Özbal’ın 5 ay boyunca evden hiç çıkmadığı ortaya çıkarken, zanlının irtibatlı olduğu Zeki Y. isimli öğrencisinin kontrolünde Sarıyer’de yine Boğaz manzaralı bir dairenin teras katında esrar yetiştirdiği öğrenildi.

HAKAN YILMAZ'IN ŞOFÖRÜ TORBACILARLA ÜNLÜLER ARASINDA ARACILIK ETMİŞ

Ayrıca soruşturma kapsamında ünlü oyuncu Hakan Yılmaz’ın şoförü olan Ahmet S.’nin de ünlü isimlere uyuşturucu ve yer temini sağladığı, torbacılarla ünlü isimler arasında bağlantı kurduğu kaydedildi.

HİNT KENEVİRİ YETİŞTİRİLEN SERA EVİN GÖRÜNTÜLERİ BASINA DAĞITILDI

İstanbul Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından dün düzenlenen operasyonda 26 ünlü ismin de aralarında bulunduğu 49 kişi gözaltına alınmıştı. O operasyonla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde açıklama yapılırken, ele geçirildiği belirtilen uyuşturucular da basına gösterildi.

Ele geçirilen uyuşturucu maddeler içerisinde bulunan saksılarda yetiştirilen "hint kenevirleri" dikkat çekti. 80 kök hint kenevirinin 1980'lerde yapılan bir çok sinema filminde oynayan H.E.Ö. tarafından saksılarda yetiştirildiği belirtildi. H.E.Ö.'nün bir çok ünlü oyuncuya uyuşturucu sattığı da iddia edildi. Hint kenevirlerinin yetiştirildiği o sera evlerin görüntüleri de basın mensupları ile paylaşıldı.

Bu arada operasyonda gözaltına alınan 49 kişinin emniyetteki sorguları sürüyor.

esrar.jpg