BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Tunceli tarihinde bir ilk

Tunceli tarihinde ilk kez bir üst geçit yapıldı. Vali Hakan Yusuf Güner, ilk üst geçide çıkarak incelemelerde bulundu

Abone ol

Vali Hakan Yusuf Güner, vatandaşlar için ilk öncelik olan sağlık ve ulaşım alanında gerekli çalışmaların yapıldığını ve yapılmaya devam edeceğini kaydetti.

Atatürk Mahallesi'nde bulunan Tunceli Devlet Hastanesi'nde incelemelerde bulunan Vali Güner, 14 milyona mal olan ve yakında eksikliklerinin tamamlanarak hizmete girmesi beklenen hastanenin odalarını gezdi. Vali Güner, Atatürk Mahallesi'nde trafiğin yoğun olduğu alanda 300 bin TL’ye mal edilen Tunceli’nin ilk üst geçidine çıkarak incelemelerde bulundu.

Kültür ve doğasıyla çok güzel bir kent olan Tunceli’nin hak ettiği yere gelmesi ve vatandaşların sağlık ve diğer hizmetlerden en iyi şekilde faydalanmaları için gerekli çalışmaların sürdüreceklerini belirten Vali Güner, “Huzur ve sükunun olması halinde bu hizmetlerin daha yoğun ve kat kat fazlasıyla geleceğine inanıyoruz ve umut ediyoruz. Hizmet odaklı olarak Tunceli halkına elimizden geldiği kadar devletin imkanları ile hizmet etmeye çalışıyoruz. Bu anlamda gerek vatandaşların yatırımı gerek kamu yatırımları ile bir şantiye görünümüne kavuşmuş durumdadır. Doğa harikası olan Tunceli’de yapılan bu çalışmalarla hak ettiği yeri bulacaktır. Tunceli’de öncelikle sağlık, ulaştırma ve turizm alanında ciddi çalışmalar yapmamız gerekiyor.” şeklinde konuştu.

Tunceli'de ilk kez bir üst geçit yapılmasını çok sevindirici bulan vatandaşlardan Fikri Taş, "Tunceli tarihinde ilk kez bir üst geçit yapılması güzel bir örnek teşkil etti. Bundan sonra yayalar ve sürücüler için daha iyi olur." diye konuştu.