BIST 10.269
DOLAR 32,24
EURO 34,80
ALTIN 2.418,54
HABER /  DÜNYA

Günün önemli gelişmeleri (3)

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.<br/><br/>Adeta uyuşturucu bahçesi<br/>İstanbul - Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak ve Engin Alta...

Abone ol

Günün önemli gelişmelerini sizin için derledik.

Adeta uyuşturucu bahçesi
İstanbul - Kenan İmirzalıoğlu, Sarp Apak ve Engin Altan Düzyatan’ın da aralarında bulunduğu çok sayıda ünlü ismin gözaltına alındığı operasyonun görüntüleri basına dağıtıldı. Operasyonda, ünlü isimlere uyuşturucu temin ettiği ileri sürülen oyuncu Eray Özbal’ın Boğaz manzaralı villasının terasındaki esrar bahçesi polisi bile şaşırttı.

Erdoğan geleneği bozdu
İstanbul - Önceki yıllarda mezarlık ziyaretlerini arife günü gerçekleştiren Başbakan Erdoğan, bu kez geleneği bozdu.

İnal Batu’ya veda
İstanbul - Tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden emekli büyükelçi ve eski milletvekili İnal Batu son yolculuğuna uğurlandı.

Kadın hakemin büyük şanssızlığı
Sao Paolo - Brezilya’da oynanan bir maçta kadın yan hakem, büyük bir talihsizlik yaşadı. Başına sert şekilde top çarpan hakem, uzun süre yerden kalkamadı.

Yumruk attı, bileziği çaldı
Erzurum - Erzurum’da kuyumcudan hırsızlık, güvenlik kamerasına yansıdı. Kuyumcuya yumruk atan ve ardından bilezik çalan şahıs, hastalanınca hastanede yakalandı.

Atom bombası kurbanları anıldı
Hiroşima - Japonya’nın Hiroşima kentine atom bombası atılmasının 68. yıl dönümünde tören düzenlendi. Törende, olayda hayatını kaybeden 140 bin kişi anıldı.

Dikkatsiz sürücüler MOBESE’de
Erzincan - Erzincan’da dikkatsiz ve trafik kurallarına uymayan sürücülerin neden olduğu trafik kazaları, MOBESE kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kaydedilen 7 ayrı kazada 3 kişi yaralandı.
(İHA)