BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  MAGAZİN

Ünlüler Müslüm Baba'ya koştu

Sanatçı Müslüm Gürses’in tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği iddiaları üzerine sevenleri hastaneye akın etti

Abone ol

Geçirdiği by bass ameliyatının ardından uzun süredir Memorial Hastanesi’nde tedavi gören ünlü sanatçı Müslüm Gürses’in hayatını kaybettiği iddia edilmiş ancak, hastaneden yapılan açıklamada Müslüm Gürses’in beyin ölümünün gerçekleşmediği fakat durumunun da iyi olmadığı belirtilmişti. 

ÜNLÜLER HASTANEYE KOŞTU

Yapılan açıklamaların ardından Müslüm Gürses’in sağlık durumunu duyan yakınları ve hayat arkadaşı Muhterem Nur, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, sanatçı Selami Şahin ve Ferdi Tayfur hastaneye geldi.

Sanatçı Selami Şahin, “Sanat dünyasından çok kişiyi kaybettik, dualarımız onunla. İnşallah iyileşir. Televizyonlar farklı anlatıyor, durum nedir bende sizler gibi bilmiyorum. Telefonla arayıp da bu yoğunlukta rahatsız etmek istemedim. Şimdi neticeyi öğreneceğiz, dualarımız onunla” dedi.

Müslüm Gürses’in doktorlarından bilgi aldığını ifade eden Başkan Sarıgül ise, “Hocalarımızla konuştum, Müslüm babaya Allah’tan şifa diliyoruz. Mucizeler her zaman olabilir. Durumu ciddiyetini koruyor ama dualarımız bu mübarek günde Müslüm baba için” diye konuştu.