BIST 9.645
DOLAR 32,60
EURO 34,78
ALTIN 2.410,51
HABER /  GÜNCEL

Bakanlar Müslüm babayı ölmeden öldürdü

Müslüm Gürses'in öldüğü dedikodusuna kanan bakanlar taziye yarışına girince dillere düştüler. Sağlık Bakanı'nın da bunu yapması olay oldu

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Müslüm Gürses'in öldüğü yönündeki habere doğrulatmadan inanan bakanlar Twitter'ın azizliğine uğradı.

En ilginci ise Sağlık Bakanı'nın bile emrindeki hastanelerden bilgi almadan Gürses'in öldüğüne inanıp taziye mesajı yayınlaması oldu.


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Gençlik ve Spor Bakanı

SAĞLIK BAKANI HABERLERE CEVAP VERDİ

“Az önce yolda yürürken çok değerli sanatçımız Müslüm Gürses'le ilgili sanki ölüm geldi gibi”
diyen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, sanatçının dün akşamdan bu yana durumunun kritik olduğunu kaydetti.

Müezzinoğlu, “Daha riskli, yoğun bakımdan daha olağanüstü koşullara gitti. Ama şu an hala nefes alıp veriyor. Dolayısıyla vefat ya da basında geçen ölüm haberini düzeltmiş olalım.” dedi.

Suat Kılıç ünlü sanatçı Müslüm Gürses'in yaşamını yitirdiği haberleri üzerine Twitter'dan bir açıklama yaparak yakınlarına başsağlığı dilemişti.

Ancak hastaneden gelen Müslüm Gürses'in hayatını kaybetmediği ancak durumunun kritik olduğu haberlerinin üzerine  bakanlar yazdıkları mesajı kaldırdılar.

SAĞLIK BAKANI'NIN MESAJI KALDIRMASI ÇOK KONUŞULDU

Gürses'in öldüğü yönündeki haberlere doğrulatmadan Twitter'dan mesaj yayınlayanlardan birinin Sağlık Bakanı Müezzinoğlu olması tepki çekti. Bir çok medya kuruluşu Sağlık Bakanı'nın dediklerini referans kabul ederek Müslüm Gürses'in öldüğü iddiasının doğru olduğunu geçti.

Ancak Müezzinoğlu'nun Twitter mesajını kaldırması "Sağlık Bakanı doğrulatmadan nasıl böyle bir mesaj yayınlar" yorumlarına sebep oldu.

İşte o tweetler

screen-shot-2013-03-01-at-10.42.21-am.png
screen-shot-2013-03-01-at-10.53.26-am.png