BIST 9.791
DOLAR 32,51
EURO 34,93
ALTIN 2.435,39
HABER /  MAGAZİN

Ünlü şarkıcının saç rengine bir bakın

Ünlü şarkıcı Katy Perry'nin yeni saç rengi ve modeli sosyal medyada tartışma konusu oldu.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Yeni çıkan single'ı Dark Horse ile büyük gündem oluşturan ünlü şarkıcı Katy Perry, yeni saç modeli ve rengi ile magazin basınında dikkat çekti. 

Son çıkardığı single'ı Dark Horse'un klibi ile müslüman saldırılar içerdiği gerekçesi ile müslüman ülkelerden büyük tepki çeken ve klibi Youtube'da kaldırılma tehlikesi yaşayan ünlü oyuncu magazin basınında yaşadığı bu skandal ile geniş yer bulmuştu. 


1.20140408102819.jpg

Farklı tarzı ile herdaim dikkat çeken 29 yaşındaki güzel şarkıcı Katy Perry geçtiğimiz gün yeni saç imajı ile çektiği selfie fotoğrafını sanal alemden yayınlayarak magazin basınında yine gündem oluşturdu. Daha öncedende uçuk ve farklı saç renkleri ile dikkat çeken ünlü şarkıcı Katy Perry, 'balçık yeşili' olarak tabir edilen yeni saç rengi ile çektiği fotoğraf ile olay yarattı.

2.20140408103020.jpg

Sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafının altına 'Bahar için balçık yeşili' açıklaması ile yayınladığı fotoğrafı ile dikkat çekti. Sosyal medyalarda milyonlarca takipçiye sahip olan ünlü şarkıcı Katy Perry, hayranlarından binlerce beğeni almasına rağmen ünlü şarkıcının yeni imajını eleştirenlerde oldu.

3.20140408103241.jpg

E! News adlı gazeteye verdiği ropörtajda balçık yeşili rengini herzaman sevdiğini ve saç rengi olarak denemek istediğini belirten ünlü oyuncu saçında nasıl duracağını hayal edemediği için biraz çekindiğini belirtmişti. Cesaretini toplayan ünlü şarkıcı Katy Perry yeni single ve yeni mevsime yeni saç modeli ile girmeye karar vermişki köklü bir değişikliğe gittiği görüntülendi.

Ünlü şarkıcının Chanel kolyesi ile birlikte çektiği balçık yeşili saçlı selfie fotoğrafı sosyal medyada büyük bir tartışma konusu oluştururken Katy Perry'nin yeni imajı magazin basınına kadar yansıdı.