BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  DÜNYA

Ünlü şarkıcının 12 Eylül acısı

Ünlü şarkıcı Fulden Uras, 1980 askeri darbesinin yıl dönümünde kötü bir anısını paylaştı. Darbenin olduğu gün otomobilin çarptığı dayısına s...

Abone ol

Ünlü şarkıcı Fulden Uras, 1980 askeri darbesinin yıl dönümünde kötü bir anısını paylaştı. Darbenin olduğu gün otomobilin çarptığı dayısına sıkıyönetim nedeniyle kimsenin müdahale edemediğini belirten Uras, acısını "Sıkıyönetim bizden dayımı aldı" sözleriyle anlattı.
Fulden Uras, 12 Eylül darbesinin yıl dönümünde kötü bir hatırasını sosyal medya üzerinden sevenleriyle paylaştı. Uras, "12 eylül :( Çok küçüktüm hafızamda iyi şeyler bırakmadın ki. Mesela 25 yaşında ki dayıma Şişli Meydanı’nda araba çarptı tam 12 ye 5 kala. Sıkıyönetim vardı. Kimse alıp onu oradan hastaneye götürmedi, götüremedi. 25 yaşında aslan gibi dayımı kaybettik. Sabaha kadar eliyle yattığı yerden yardım çağırmış. Onu yerde yatarken gören ve hiçbir şey yapamayan camdan bakan insanlar anlatmışlar. Sıkıyönetim bizden dayımı aldı. O yüzden hadi bugün artık tam zamanıdır birlik olmanın" dedi.
(İHA)