BIST 10.083
DOLAR 32,53
EURO 34,86
ALTIN 2.434,13
HABER /  MAGAZİN

Ünlü şarkıcı mahkemede ifade verdi!

Genç yaşta İbrahim Tatlıses ile ismini duyuran Günel mahkemeye gelerek ifade verdi. İşte ünlü şarkının ifade verme nedeni..

Abone ol

Azerbaycan uyruklu şarkıcı Günel Zeynelova, iş adamı Reza Zarrab'ı tehdit ettiği gerekçesiyle 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada ifade verdi.

İstanbul 3.Sulh Ceza Mahkemesindeki duruşmaya tutuksuz sanık Günel Zeynelova ile avukatı Naci Bilan ve müşteki Reza Zarrab'ın avukatı Ayten Hiçyılmaz katıldı.

Duruşmada savunmasını yapan Zeynelova, 'Suçlamayı kabul etmiyorum. Daha önce bu konuyla ilgili avukatımla beraber ifademi vermiştim. Bu ifadem doğrudur. Turgut Happani, Reza Zarrab'ın yanında çalışan biridir. Kendisini tanıyorum herhangi bir problemimiz yoktur. Turgut devamlı beni arıyordu. Kendisine beni aramaması gerektiğini söylüyordum'dedi.

Zeynelova'nın avukatı Naci Bilan da, savunmaya katıldığını belirterek, müvekkilinin babasının olay hakkında bilgisi olduğu için mahkemede dinleteceklerini söyledi.

Avukat Bilan, müvekkilinin Şişli Cumhuriyet Başsavcılığına yaptığı şikayete ilişkin soruşturma dosyasının numarasını da bir dahaki celsede mahkemeye sunacaklarını bildirdi.

Reza Zarrab'ın avukatı Ayten Hiçyılmaz da, müvekkili hakkında yapılan şikayet üzerine Şişli Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturmada 'takipsizlik kararı' alındığını belirterek, dosya numarasını mahkemeye sundu.

Şikayetlerinin devam ettiğini belirten Hiçyılmaz, müvekkilinin şehir dışında olduğunu, bu nedenle duruşmaya gelemediğini, önümüzdeki celseye katılacağını söyledi.

Müşteki Reza Zarrab'ın zorla getirilerek dinlenmesi için yazılan yazının tekrarlanmasına, Şişli Cumhuriyet Başsavcılığının soruşturma dosyasının istenmesine karar veren hakim, duruşmayı erteledi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, müşteki Reza Zarrab ile şüpheli Günel Zeynelova'nın yaklaşık 10 yıldır arkadaş oldukları anlatılıyor. Tarafların arasında anlaşmazlık çıkması üzerine ayrıldıkları belirtilen iddianamede, daha sonra Zeynelova'nın müştekiyi tehdit ettiği kaydediliyor. İddianamede, Günel Zeynelova'nın, TCK'nın 106. maddesi uyarınca 'tehdit' suçundan 6 ay ile 2 yıl arasında hapis cezasına çarptırılması isteniyor.