BIST 9.080
DOLAR 32,34
EURO 35,10
ALTIN 2.310,54
HABER /  MAGAZİN

Ünlü şarkıcı bakın hangi ülkede bulundu

Ünlü şarkıcı Lindsay Lohan bakın hangi ülkede kameralara yansıdı.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Ünlü şarkıcı Lindsay Lohan uzun süredir kameralar tarafından görüntülenemiyordu. Geçtiğimiz gün Çin'de düzenlenen bir moda ödül töreninde ünlü şarkıcı kamerala takıldı. 

Ünlü şarkıcı Lindsay Lohan Paris Hilton'un kardeşi Barron Hilton'un darp olayı ile anılıp uzun süre gündemde kalmıştı. Yaşanan darp olayı sonrası Paris Hilton kardeşinin dövülme nedeninin Lindsay Lohan olduğunu iddia edip ünlü şarkıcıyı açık bir şekilde tehdit etmişti. 

2.20140108143501.jpg

Yaşanan bu olaylardan sonra ünlü şarkıcı Lindsay Lohan instagram hesabından paylaştığı fotoğrafta takipçilerine yeni albüm hazırlığında olduğunun müjdesini verdi ve stüdyolara kapandığını belirtti. O süre zarfından beri güzel şarkıcıdan haber alınamıyordu. Hiçbir şekilde kameralara yansımayan Lindsay Lohan geçtiğimi akşam Çin'de düzenlenen bir moda ödülleri töreninde objektiflere yakalandı. Lindsay Lohan'ın Çin'de olması magazin basını tarafından şaşkınlıkla karşılanırken iddialara göre Paris Hilton'dan ağır tehditler aldığı için korkan ünlü oyuncunun albüm çalışmalarına ara vererek acil bir şekilde ülkeyi terk ettiği belirtildi.

1.20140108143510.jpg

Çin'in magazin basınına çıkan Lindsay Lohan ödül töreni sabahında instagramdan paylaştığı fotoğrafta hayranlarından özür dilerek bir süreliğini özel işleri dolayısıyla Çin'de olacağı belirtti.