BIST 10.003
DOLAR 32,39
EURO 34,79
ALTIN 2.438,97
HABER /  DÜNYA

Hleb iddialı konuştu

Torku Konyaspor’un son transferi tecrübeli futbolcu Alexander Hleb, kendini yeniden ispatlamak için sezonun ikinci yarısının başlamasını hey...

Abone ol

Torku Konyaspor’un son transferi tecrübeli futbolcu Alexander Hleb, kendini yeniden ispatlamak için sezonun ikinci yarısının başlamasını heyecanla beklediğini söyledi.
Arsenal, Barcelona ve Stuttgart gibi dünyaca ünlü kulüplerin formasını giydikten sonra ülkesi Belarus’un Bate Borisov takımından Torku Konyaspor’a transfer olan Alexander Hleb, kulübün resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

"KONYA GERÇEKTEN BENİ ETKİLEDİ"
Transfer teklifi geldiğinde heyecanlandığını ve küçük bir araştırma yaptıktan sonra teklifi kabul ettiğini söyleyen Alexander Hleb, "Konya gerçekten beni etkiledi. Kendimi Konya’ya ait hissettim ve burada olmam gerektiğini düşündüm. Henüz iki gün geçmesine rağmen takım arkadaşlarım beni gerçekten son derece samimi bir şekilde aralarına dahil etti. Ortam çok güzel, iyi çalışıyoruz. Kamp dönemini en faydalı şekilde değerlendirip iyi işler yapacağımıza inandığımız ligin ikinci yarısına hazır girmek istiyoruz" dedi.

"KENDİMİ YENİDEN İSPATLAMAK İSTİYORUM"
Hleb, futbol hayatında hataları olduğunu ifade ederek, "Benim için artık her şey geride kaldı. Torku Konyaspor ile hayatımda yeni ve temiz bir sayfa açtım. Çok çalışarak, alacağım formanın hakkını en iyi şekilde vererek, kendimi burada yeniden ispatlamak istiyorum. Bu konuda çok heyecanlıyım" diye konuştu.

"HEYECANLI VE SABIRSIZIM"
Son olarak formasını giydiği Bate Borisov takımında fazla bir seyirci kitlesine sahip olmadıklarını belirten Hleb, "Konya’ya geldiğimde yapılan karşılama ve taraftarların ilgisi beni mutlu etti. Açıkçası hem Türkiye’deki futbol aşığı taraftarların hem de kendi taraftarlarımızın önünde oynayacak olmaktan dolayı heyecanlı ve sabırsızım. Futbolun güzelliklerini ve iyi yanlarını sergilerken, takımımızın ligde başarılı sonuçlar alması için gayret göstereceğiz. Herkesin bunu böyle bilmesini istiyorum" şeklinde konuştu.
(İHA)