BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.432,84
HABER /  DÜNYA

Ünlü sanatçıdan şok açıklama

Marmaris ve Bodrum konserleri öncesi huzurevi sakinleriyle sohbet eden ünlü sanatçı Murat Evgin, “Ben şarkıcılığa 18 yaşında babama besteler...

Abone ol

Marmaris ve Bodrum konserleri öncesi huzurevi sakinleriyle sohbet eden ünlü sanatçı Murat Evgin, “Ben şarkıcılığa 18 yaşında babama besteler yaparak başlamıştım. Gazeteci gelip, ‘Baban yardım ediyor mu?’ diye soruyordu. O an onu boğazlayasım geliyordu” dedi.
Ünlü sanatçı Erol Evgin’in oğlu şarkıcı Murat Evgin, Erler Sanat organizasyonunun Marmaris ve Bodrum’da düzenlediği konser için Akyaka’da konakladı. Konser günü Akyaka’dan Bodruma gitmek için yola çıkan ünlü şarkıcı Evgin, ilk olarak Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten ve Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu ile beraber Muğla Abide Nuri Öncüer Huzurevi’ni ziyaret etti.
Ziyarette yaşlılarla tek tek ilgilenen ve sohbet eden başarılı şarkıcı Evgin, yaptığı esprileriyle huzur evi sakinlerini güldürdü. Huzur evi sakinlerine, “Siz benim babamı tanımazsınız, beni tanırsınız değil mi?” diyen Evgin, daha sonra Vali Yardımcısı ve İl Müdürüne “Bizim konserlerimize 18 yaşın altındakiler giremiyor. Bizim de hedef kitlemiz büyüklerimiz” dedi.

HUZUR EVİ SAKİNLERİNE ÖZEL KONSER
“Arka Sokaklar” dizisinin müziğini seslendiren Murat Evgin, huzur evi sakinlerine mini bir konser verdi. Konserin ardından Muğla Vali Yardımcısı Kamil Köten ve Muğla Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, Evgin’e huzur evi sakinleri tarafından yapılan bir el işi ürün hediye etti.
Evgin, gençlik hayatında müzik yaparken babasının ünlü bir şarkıcı olmasının kendisine yaşattığı zorluklarından bahsetti. Babasına 18 yaşında beste yaptığını belirten Evgin, “Büyüklerimizin bize bakışları, gençlere birey olarak görmekten uzaktırlar. Gençlerin de en sevmediği şey budur. Örneğin ben şarkıcılığa 18 yaşında babama besteler yaparak başlamıştım. Gazeteci geliyordu, ’Baban yardım ediyor mu?’ diye soruyordu. O an onu boğazlayasım geliyordu. Tabii yapamıyordum. Böyle sinir bozucu tarafları da oluyordu” şeklinde konuştu.
(İHA)