BIST 9.970
DOLAR 32,38
EURO 34,75
ALTIN 2.435,13
HABER /  MAGAZİN

Ünlü oyuncudan samimi açıklamalar!

Game of Thrones dizisinin ünlü oyuncusu Emilia Clarke ünlü magazin dergisi InStyle dergisine samimi açıklamalarda bulundu.

Abone ol

İNTERNETHABER-(DIŞ HABERLER)

Dünya'nın en çok izlenen ve takip edilen dizilerinden biri olan Game Of Thrones'un yıldız oyuncusu Emilia Clarke özel hayatı hakkında samimi açıklamarda bulundu. 

Avrupa'da ve Dünya'da en çok izlenen dizilerin önde gelenlerinden Game Of Thrones dizisinin Khaleessi'si Emilia Clarke British InStyle adlı magazin dergisine verdiği röportajda özel hayatı ile ilgili  bilinmeyenleri açıkladı.

2.20140306093055.jpg

Emilia Clarke geçtiğimiz günlerde katıldığı Oscar Partisi'nde ünlü bir oyuncu ile yakın ilişkiler içerisinde görüldüğü iddia edilen ünlü oyuncu hakkında çıkan dedikoduları yalanladı. Family Guy adlı dizinin yaratıcısı Seth MacFarlane ile adı anılan güzel yıldız özel hayatında kimse olmadığını ve yalnız olduğunu belirtti.

3.20140306093357.jpg

'İnsalar bana herzaman kimle birlikte olduklarımı soruyor ve bende kimle birlikteyim.... düşünüp... kimseyle diyorum...' açıklamasını yaptı. 'Yalnızlıktan gayet memnunum' yanıtıda aktaran güzel oyuncu özel hayatına kimseyi almayacağının sinyallerinide verdi.

1.20140306093624.jpg

Game of Thrones dizinde canlandırdığı Daenerys Targaryen karakteri hakkında da samimi açıklamalar yapan güzel oyuncu ilk olarak karakterine alışmada büyük zorluklar yaşadığını ve daha sonra karakteri ile kendisini epey eşleştirdiğini belirten Emilia Clarke yeni sezonda da büyük süprizlerin geleceğini belirtti.

Ailesinin başlarda oyunculuk yapmasını istemediğini fakat daha sonra kendilerinde büyük destek gördüğünü belirten ünlü oyuncu ayrıca kendine özel özellikler hakkında ipuçlarıda vererek örneğin tam bir kickbox hayranı olduğunu ve senelerdir kickbox dersi aldığını belirtti.