BIST 10.337
DOLAR 32,27
EURO 34,69
ALTIN 2.400,31
HABER /  DÜNYA

Ünlü futbolcu fuhuşa karıştı

İtalya'daki fuhuş operasyonunun altından Serie A takımlarından İnter'in forvet oyuncusu Adriano'nun adı çıktı.

Abone ol İtalya'nın Vicenza kentine bağlı Torri di Quartesolo Kasabası'nda bulunan Bunny Ranch adlı gece kulübüne düzenlenen fuhuş operasyonunun altından Serie A takımlarından İnter'in forvet oyuncusu Adriano'nun adı çıktı.

Jandarma ekipleri, bir süredir yaptıkları takibin ardından, fuhuş organizasyonun merkezi olduğunu tespit ettiği Bunny Ranch gece kulübüne operasyon düzenledi. Kulüpte Romanya ve Slovakya asıllı toplam 20 hayat kadını bulan jandarma, hayat kadınlarıyla birlikta işletme sahibi Federico Caicchiolo'yu gözaltına aldı.

Gözaltına alınanların sorgulanması sırasında hayat kadınlarından biri, en iyi müşterilerinin İnter'li oyuncu Adriano olduğunu açıkladı. Bunun yanında telefon kayıtlarından, bir arkadaşının, Adriano adına hayat kadınlarıyla özel bir gece organize edilmesi için işletme sahibi Caicchiolo ile görüştüğünün tespit edildiği bildirildi. Adriano daha önce de bir çok kez gece hayatıyla gündeme gelmiş, adı uyuşturucu skandalına karışmıştı. Olay ile ilgili Adriano veya İnter tarafından henüz bir açıklama yapılmadı. Ederle Amerikan Üssü'nün bulunduğu Vicenza, çok sayıda gece kulübüne ev sahipliği yapıyor.