BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Üniversiteye yerleşemeyince

Her hangi bir üniversiteye yerleşemediğini öğrenen A.B. girdiği psikolojik bunalım sonucu terasa çıktı.

Abone ol

Konya'da üniversiteye hazırlanan 18 yaşındaki A.B., iddiaya göre her hangi bir üniversiteye yerleşemediği iddiasıyla girdiği psikolojik bunalım sonucu oturduğu sitenin 12'nci katındaki terasa çıkıp atlamak istedi.

Polis, ailesi ve yakınları tarafından ikna edilen A.B. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay, dün saat 23.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesi'nde 12 katlı bir sitede meydana geldi.

Liseden mezun olan ve bu yıl ikince kez üniversiteye giriş sınavlarına giren A.B., aldığı puanla üniversiteye yerleşmek için tercih yaptı. İddiaya göre her hangi bir üniversiteye yerleşemediğini öğrenen A.B. girdiği psikolojik bunalım sonucu oturduğu sitenin 12'nci katındaki terasa çıkıp atlamak istedi.

Durumu fark eden çevredekiler polise ve itfaiye ekipleri haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri hava yastığını şişirerek önlem alırken, sağlık görevlileri de hazırda bekledi. A.B., polis, ailesi ve yakınları tarafından yaklaşık yarım saat süren çalışma sonucu ikna edildi. A.B., sağlık kontrolünden geçirilmek üzere ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırıldı.