BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  DÜNYA

Ünal Aysal’a tam destek

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, yeni dönemde yönetim kurulu listesinde yer almamasına rağmen başkan Ünal Aysal’ın yanında olacak...

Abone ol

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, yeni dönemde yönetim kurulu listesinde yer almamasına rağmen başkan Ünal Aysal’ın yanında olacaklarını söyledi.
Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan Haziran Ayı Olağan Divan Kurulu Toplantısı’nda başkan yardımcısı Adnan Öztürk, üyelere seslendi. Öztürk, başkan Aysal’ın yeni yönetim kurulunda yer almayan Ali Dürüst, Celal Gürcan, Ali Gürsoy ve Abdurrahim Albayrak’tan vekalet aldığını ve onların adına da konuştuğunu belirtti. Kendileri için nerede oturduklarının önemi olmadığını belirten Öztürk, "İki sene beraber çalışarak başarılı dönem geçirdiğimiz başkanımıza, yeni döneminde en içten başarılar dilemenin yanı sıra başarıya giden yolda her dakika, her saat ve her gün yine yanında olduğumuzun bilinmesini isteriz. Bizim için nerede oturduğumuzun hiç önemi olmadığı gibi, hiçbir politik beklentimiz de yoktur. Eğer birileri bir yerlerde bu şekilde seçime gidildiği için camiada kırgınlık, küskünlük olacağını ve bunun için de başarısızlığın geleceğini düşünüyorsa zaman kaybetmesinler. Biz Galatasaraylılar, biriz ve tekiz" dedi.
(İHA)