BIST 9.645
DOLAR 32,55
EURO 34,89
ALTIN 2.429,78
HABER /  DÜNYA

Bu motosiklet hayatını kurtardı

Antalya’da, bir apartmanın üçüncü katının penceresinden motosikletin üzerine düşen 6 yaşındaki çocuk yaralandı. <br/>Olay, saat 14.00 sırası...

Abone ol

Antalya’da, bir apartmanın üçüncü katının penceresinden motosikletin üzerine düşen 6 yaşındaki çocuk yaralandı.
Olay, saat 14.00 sırasında Kepez ilçesi Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde bir apartmanda meydana geldi. Alparslan Sarıkaya ve Aslı Sarıkaya çiftinin 6 yaşındaki çocukları Muhammet Onur Sarıkaya, odada kardeşi ve arkadaşları ile oyun oynarken, koltukların üzerinde zıplamaya başladı. Onur, bir anda dengesini kaybederek açık olan pencereden aşağı düştü. Bahçedeki motosikletin üzerine düşen Onur, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Hastanesi’ne kaldırıldı. Vücudunda kırık bulunan küçük Onur’un hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Polis, olay yerinde inceleme yaparken, motosiklet yanında Onur’un oyuncaklarının olduğu görüldü.
Karşı binada çalışan inşaat ustası Abdülkadir Taş, “Çocukların koltukların üzerinde oynadığını gördüm. Pencere yarım açıktı. Sonra çocuğun iki ayağı havaya gelerek bahçedeki motosikletin üzerine düştü” diye konuştu.
(İHA)