BIST 9.547
DOLAR 32,51
EURO 34,81
ALTIN 2.486,04
HABER /  GÜNCEL

Ümraniye'deki kavgada kan döküldü

İstanbul'da iki grup arasında çıkan kavga silahlı çatışmaya dördü. Pompalı tüfek ile açılan ateş sonucu 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Abone ol

İstanbul'un Ümraniye ilçesinde iki grup arasında çıkan kavgada pompalı tüfek ile ateş edilmesi sonucunda 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

Kavga, Ümraniye Dudullu Organize Sanayi Bölgesi Yücesoy Sokak'ta saat 21.00 sıralarında meydana geldi.İddiaya göre, hurda deposunda çalışan kişiler, sokakta bulunan bir otomobilin aynasını kırdı. Bu nedenle otomobilin sahibi ve arkadaşları ile hurda deposu çalışanları arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu otomobil sahibi aracındaki pompalı tüfeği alarak hurda deposu çalışanlarına ateş açtı.

Açılan ateşte saçmaların isabet ettiği 3 kişi yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. 1'i ağır 3 yaralı ambulanslar ile çevre hastanelere götürüldü.

Polis, çevik kuvvet ekipleriyle bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Kavgada kullanılan pompalı tüfek polis tarafından incelendikten sonra emniyete götürüldü.

Olayla ilgili Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından şüpheli 4 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Bölgede güvenlik önlemleri sürerken şüphelilerin sorgusunun sürdüğü belirtildi.