BIST 10.614
DOLAR 32,21
EURO 34,94
ALTIN 2.430,85
HABER /  SPOR

Ulusoyun hayaleti bile yetti

Haluk Ulusoy Federasyon Başkanlığı'ndan ayrıldı ama hayaleti hala Federasyon'da dolaşıyor. Ortalık karıştı. 3 isim istifa etti.

Abone ol

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener tarafından, yemek yedikleri Haluk Ulusoy’la birlikte hareket etmekle suçlanan Sabri Çelik, Muhittin Boşat ve Ali Aydın, gözlemcilik kadrosundan istifa ettiler

Futbol Federasyonu eski Başkanı Haluk Ulusoy’un da davetli olduğu akşam yemeğine katıldıkları için federasyonun hedefi haline gelen Sabri Çelik, Muhittin Boşat ve Ali Aydın gözlemcilik kadrosundan ayrıldılar.

Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ile Gözlemci ve Temsilciler Kurulu Başkanı Kemal Dinçer tarafından Ulusoy ile birlikte hareket etmekle suçlanan üç deneyimli isim istifa dilekçelerini dün işleme koydular.

BENİMLE AYNI RESME GİRMEYİN

GTK Başkanı Dinçer’in, “Oradaki insanlarla aynı resme girenler benim aile resmime girmesinler. O yemek bir mesaj yemeğiydi” ifadeleriyle eleştirdiği Çelik, Boşat ve Aydın’ın istifa kararını söz konusu açıklamaya tepki olarak aldıkları bildirildi.

ADRES GÖSTERİLDİK

Uzun yıllar FIFA kokartı taşıyan ve hakemliği bıraktıktan sonra gözlemcilik yapmaya başlayan Çelik ise yazılı bir açıklama yaparak, “ 18 Aralık akşamı katıldığım o yemekten sonra şahsıma yönelik bir izolasyon süreci yaşamaktayım. Sayın Dinçer tarafından direkt adres gösterildim. Ben bu ailenin 33 yıldır bir parçasıyım ve ailenin en seçkin fotoğraflarında gururla yerimi aldığıma inanıyorum. Bu durum aldığım terbiye ve eğitimin medeni bir yansımasıdır” ifadelerini kullandı.

SEMİNERE DAVET EDİLMEDİLER

Bu arada Çelik, Boşat ve Aydın’ın Gözlemci ve Temsilciler Kurulu tarafından 4-5 Ocak tarihleri arasında Antalya’da hakemlerle ortaklaşa gerçekleştirilecek seminere davet edilmedikleri de ortaya çıktı.

Ulusoy ve Levent Bıçakcı dönemlerinde çeşitli kurullarda görev yapan ve Hasan Doğan federasyonunda üst klasman gözlemci kadrosundaki yerlerini koruyan üçlü iki hafta önce eski MHK üyesi Taner Yalçındağ tarafından İstanbul’da organize edilen yemeğe katılmışlar, ardından da Futbol Federasyonu üst düzey yönetimi tarafından “Ulusoycu” olmakla suçlanmışlardı.