BIST 10.536
DOLAR 32,28
EURO 35,03
ALTIN 2.474,75
HABER /  GÜNCEL

Uluç yine Fenerbahçelileri kızdıracak

Fenerbahçe'ye attğı glı sonrası Aykut Kocaman'a koşarak yaptığı sevinç gösterisini Hıncal Uluç farklı değerlendirdi.

Abone ol

Fenerbahçe'ye attığı gol sonrası Fenerbahçe yedek kulübesine koşarak Aykut Kocaman'a hareket çekmesi gündemdeki yerini koruyor. Sıradışı görüşleriyle bilinen Hıncal Uluç'a göre çok konuşulan bu sevinç gösterisi son derece normal.

Galatasaray'ın evinde 2-1 kaybettiği maçı Sabah gazetesine değerlendiren Uluç'un yorumu sarı lacivertlileri kızdıracak. İşte Uluç'un görüşleri:

Fenerbahçe yedek kulübesine koşması bir refleks... Çünkü Fenerbahçe Kazım'ı kovdu. Fenerbahçe'den kovulan bir adam Fenerbahçe'ye gol atınca hele bu bir derbi maçındaysa o kulübeye bir tepki gösterecek. Yaptığı hareket ayıp bir hareket ise affetmem. Ama sadece Fenerbahçe kulübesine "Siz beni kovdunuz ama ben de golümü attım…"anlamında bir koşu yaptıysa sarı kartı gördü cezasını aldı.
Nasıl golü attıktan sonra formayı çıkaran adam sarı kart göreceğini bile bile yapıyor onu. Ya da reklam panosunu tekmeleyen adam sarı kartı göreceğini bile bile yapıyor onu. Kazım'ın yaptığı da o. Ama çirkin bir hareket yaptıysa eli ile ya da Pascal Nouma'nın yaptığı gibi... O zaman ayrı...

Yani ben herhangi bir cinselliği ya da küfrü simgeleyen bir işaret göremedim televizyonda. Ama oraya koşması bile tahrik edici bir olay olduğu için sarı kart normal.