BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  GÜNCEL

Uluç, hiç bu kadar kızmamıştı!

Hıncal Uluç, Digiturk'un yayınladığı maçları yöneten Musa Çözen'e o kadar kızgınki hani eline verseniz "Bir kaşık suda boğacak cinsten!". Çünkü Uluç maç izleyemiyor.

Abone ol

Hıncal Uluç'a göre Digiturk'te maç seyretmek işkenceye dönüştü. Uluç, canlı yayını yöneteni topa tuttu.

Musa Çözen canlı yayında top kaybedilmez..
Musa Çözen canlı yayında top kaybedilmez..
Musa Çözen canlı yayında top kaybedilmez..
Ben Digiturk sorumlusu olsam bu lafı Musa'ya bin defa yazdırırdım.
Maç değil, Musa Çözen'in sanatsal (!) mastürbasyonlarını izler olduk.. Allah'tan spikerler Musa'yı değil de topu takip ediyorlar da, radyodan dinler gibi de olsa sahada olup bitenden haberdar oluyoruz.
Hele derbide, bu mastürbasyon uğruna tek golü de kaçırınca, papucumu ekrana fırlatasım, derhal Digiturk'ü arayıp aboneliğimi iptal ettiresim geldi. Ben Digiturk'e eşek yükü parayı maç izlemek için veriyorum, mastürbasyon seyretmek için değil..
Yetti artık.. BBC'de, yönetmen, mesela Arsenal-Manchester maçında golü kaçırsa, bir daha masaya oturmaz, o masanın getirgötür işlerine bakar artık..
Bizde Musa kendini tövbe yarabbim, Allah sanıyor.. "Ben ne istersem onu seyredersiniz.." Sahada maç varken, tribündeki kadınları, top ileride iken, geride, sümküren, tükürenleri, gol pozisyonu içindeyken oyun, önceki pozisyonların tekrarını bize seyrettiren bu kafa işte..
Ama bu kafanın naklen futbol yayınında yeri olmamalı..
Ben yazmaktan bıktım.. Ne Musa değişti, ne de Digiturk'te "Dur" diyecek sorumlu bir yönetici çıktı..
Yazık!..

YAZI:Hıncal ULUÇ
SABAH