BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,94
ALTIN 2.433,26
HABER /  POLİTİKA  /  MHP

Ülkücü gazete Bahçeli'yi bombaladı!

Yeni çıkan kasetlerden sonra Bahçeli'nin 'fitne yuvası' diye atıfta bulunduğu Ülkücü Gazete'den sert yanıt geldi!

Abone ol

Yeni çıkan kasetlerden sonra Devlet Bahçeli çok sert bir açıklama yapmıştı. Bahçeli'nin "fitne yuvası" diye atıfta bulunduğu Ülkücü Gazete'den bugün daha sert bir yanıt geldi. İşte ülkücü gazeteden Bahçeli'ye yanıt...

Art arda çıkan kasetlerle büyük sarsıntı yaşayan MHP kazan gibi kaynıyor. Devlet Bahçeli'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı gibi partideki en önemli makamlara getirdiği isimlere ait skandal seks kasetleri Ülkücü camiada büyük bir şoka neden oldu.

MHP lideri, partisini sarsan kaset skandalında AKP'yi ve okyanus ötesini hedef aldı. Başbakan'a 'İbrahim Faruk Bayındır kimdir?' diye soran Bahçeli, 'Aşağılık röntgencileri deşifre et, aksi halde, gökkubbeyi başına yıkmaya kararlıyız' tehdidinde bulundu.

Partisinin İstanbul İl Başkanlığı tarafından Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında konuşan Bahçeli şu ifadeleri kullandı:

Okyanus ötesinden kumandalı internet siteleri fitne ve nifak tohumları saçmaktadır. Avrupa ülkelerini adres gösterip ABD üzerinden yayın yapan ve milliyetçi hareketi karıştırmak için her türlü zehri kusanlarla AKP arasındaki ilişki ve ittifak son derece manidardır. Buradan Başbakan Erdoğan'a sormak, vereceği cevapları merak ettiğimizi söylemek istiyorum: İbrahim Faruk Bayındır kimdir? Bu şahıs K.Çekmece Belediyesi'nde AKP meclis üyeliği yapmış mıdır? Arkasından istifa edip milletvekilliği adaylığına müracaat etmiş midir? Bu kişinin partimizi zan töhmet altına alan yayınlara ev sahipliği yapan kirli internet siteleri ile ne tür bağlantısı vardır? Ülkücü Gazete isimli fitne yuvasının değişik ülke üzerinden yaptığı alçak yayınlar bu şahıs ve yüzleri karanlıkta kalan ortakları mı gerçekleştirmektedir. Sayın Başbakan bunları açıkla. Şerefiniz ve siyasi namusunuz hala biraz varsa bunlara karşılık ver. Odalara kamera koydurup özel hayatları gözleyen, aşağılık röntgencileri sen de deşifre et ve bize yönelik oyunları tezgahlayanları sen de ortaya çıkar. Aksi takdirde gökkubbeyi başına yıkmaya kararlıyım. Pisliklerinizi, tuzaklarınızı, kumpaslarınızı yok etmek için sabırsızız.'

Devlet Bahçeli'nin açıklamaları sonrası gözlerin çevrildiği Ülkücü Gazete, çok sert ifadelerin yer aldığı bir yazıyla Bahçeli'ye cevap verdi.

Devlet Bahçeli'yi daha önce de "Bağıran Haine Cevap" isimli haberle yüklenen internet sitesi bu kez yayınladığı haberde Bahçeli'ye şöyle seslendi:

"Partimizin başında kara bulut gibi duran Devlet Bahçeli, dün İstanbul'da sitemizi hedef alan son derece düzeysiz bir konuşma yaptı.

Bugüne kadar AKP ve yandaşlarına yönelik yaptığımız yayınlar ortadadır ve kendimizi anlatmaya gerek bırakmayacak kadar açıktır. Bizim Ülkücü Gazete olarak yayın çizgimiz çok nettir ve bizi takip eden Ülkücüler bunu yakından bilmektedir.

İkincisi, kendisine "Farklı Ülkücülük" diyen ne idüğü belirsiz porno tüccarlarıyla uzaktan yakından alakamız yoktur. Biz kimsenin yatak odasına girmeyiz; kimseyi de yatak odamıza sokmayız. Karakter olarak, yan yana ilişkiye girecek kadar domuzlaşmış kişilerle alakamız olmayacağı gibi, bunları kayda alıp servis eden yatak odası fareleriyle de alakamız olamaz.

Fakat...

Açık açık ahlaksızlık ve hırsızlık yapanları, makam araçlarıyla otellere göstere göstere kadın atanları, teröristlere otobüs ayarlayanları, partimize sokulmaya çalışılan sol kökenlileri, masonları, sübyancıları, tüyü bitmemiş yetim parasıyla sağda solda alem yapanları, Genel Merkez ve Teşkilatı rezil işlerine alet etmek isteyenleri de görmezden gelmeyiz.

Ahlaksızlık ve namussuzluğa bile bile göz yumamayız. Kaset siyasetini tasvip etmiyoruz fakat ortaya çıkan rezaletlerin görmezden gelinmesini de sindiremiyoruz.

Kendisinin ve çevresinin beceriksizliğini ve ahlaksızlıklarını örtme çabasıyla sağa sola saldıran ve dengesini iyici yitiren Bahçeli, sorunu partinin başına getirdiği yanlış insanlarda, ufuksuz siyasetinde aramıyor ve aklınca dikkatleri sürekli başka yerlere çekmeye çalışıyor.

Biz gücümüzü başta İstanbul İl Teşkilatı ve Genel Merkez olmak üzere ülküdaşlarımızdan alıyoruz ve taşra teşkilatlarımızdan da çok ciddi destek görüyoruz."

Ayrıca, Ülkücü Gazete'nin internet sitesine girildiğinde, yaşanan skandallar sonrası "Ülkücü Hareket Liderini Arıyor! MHP'nin Yeni Genel Başkanı Kim Olmalı" isimli bir anket düzenlediği görülüyor.

Yaşanan gelişmeler sonrası MHP kadrolarında büyük değişikliklerin olabileceği, MHP'de lider değişimi yaşanabileceği kaçınılmaz gibi görünüyor.