BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,78
ALTIN 2.445,21
HABER /  GÜNCEL

Emenike'den şaka gibi sözler

Sakat olduğu için Fenerbahçe maçında oynamayan Emenike eleştirilere cevap verirken öyle bir açıklama yaptı ki..

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Fenerbahçe'ye transfer olacağı yönünde haberler çıkan Karabükspor'un golcüsü Emenike, Aykut Kocaman'ı tanımadığını, bilmediğini açıkladı.

Adı Fenerbahçe ile sürekli anıldı. Transfer listesinin hep üst sıralarında yer aldı ancak iki yıldır top koşturduğu Türkiye'de Fenerbahçe'nin başındaki hocasını tanımadığını söylüyor. Tanımadığını söylediğinde Telegol stüdyosunda Gökmen Özdenak'ın 'yuh yani' sesi işitildi.

Haftanın en çok konuşulan ismiydi Emenike... Sakat olduğu iddiasıyla Fenerbahçe'ye karşı oynamadı. Herkesin merak ettiği isim Kanaltürk'te yayınlanan Telegol progamına konuştu.

OYNASAYDIM SAKATLIĞIMIN NEREYE GİDECEĞİNİ BİLEMEZDİM

İddiaların doğru olmadığını söyleyen yıldız oyuncu, takım arkadaşının suçlamalarına "Ben oynayamazdım. Eğer oynasaydım sakatlığımın nereye gidebileceğini bilemezdim" diye karşılık verdi.

31 yaşında olduğu yönündeki iddialara cevap veren Emenike, 24 yaşında olduğunu belirterek  kalan iki maçta oynayamayacağını sözlerine ekledi.

Emenike sakatlığıyla ilgili eleştirilere şu sözlerle karşılık verdi: "Ben Bank Asya'dan beri takımda olan bir oyuncuyum. Doktora gittim sakat olduğumu söylüyor. Neden oynamayayım?"

KARABÜK'TEN AYRILACAK MI?

Önümüzdeki sezon Karabük'te kalıp kalmayacağı yönündeki soruya da Emenike, "Ben bir şey söyleyemem takımın kararı" diye cevap verdi. Teşvik primi iddialarıyla ilgili olarak da Emenike "Ben böyle bir şey görmedim, gazete filan okumadım" dedi.

KIZ ARKADAŞIMLA BİRLİKTEYDİM

Neden maça gitmediği yönündeki eleştirilere de golcü futbolcu "Gidemedim çünkü kız arkadaşımla birlikteyim" diye cevap verdi.

"Fenerbahçe'den direkt yada dolaylı yönden teklif geldi mi?" şeklindeki soruya da Karabüksporlu futbolcu "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum" dedi.

TANIMIYORUM BİLMİYORUM

Aykut Kocaman'ın bugün kendisi için 'çok beğendiğim oyuncu dediği' hatırlatan Gökmen Özdenak'a, futbolcunun verdiği cevap inanılmazdı: "Aykut Kocaman'ı tanımıyorum bilmiyorum." Bu sözlerin ardından Gökmen Özdenak, "Fenerbahçe teknik direktörünü nasıl bilmez. Yuh yani" sözleriyle tepki gösterdi.

TOPU MENAJERE ATTI

Galatasaray'dan teklif alıp almadığı yönündeki soruya da "Ben bilmiyorum menajerimle konuşmanız lazım" diye cevap verdi.

TAKIM ARKADAŞI SUÇLAMIŞTI

Öte yandan Karabükspor'un ikinci kalecisi Bülent Ataman, Fenerbahçe'ye karşı oynamayan takım arkadaşı Emenike'yi suçladı. Ataman "Deplasmanda iyi oynuyorlar ama saha dışında da formdalar. Fenerbahçe bizim takımı karıştırdı. Sadece Fenerbahçe değil, teşvik primi filan... Sahaya çıkmayandan bahsetmiyorum. O kendini bilir. Sahaya çıkanlar şerefli bir şekilde topunu oynadı. Onları tebrik ediyorum" diye konuştu.

Ataman, Emenike'yi mi kastettiğinin sorulması üzerine, "Kasten oynamıyor demedim. Bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Biz bu maçta oynamasını bekliyorduk. Hiç idmana çıkmamıştı ama sahaya çıkar diye düşünmüştük. Emenike sezon sonu gidecek, zaten belli. Nereye bilmiyorum ama sanırım Fenerbahçe ile anlaştı" ifadelerini kullandı.