BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,60
ALTIN 2.387,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Ülkeyi kaostan ancak TDH kurtarır!

Türkiye Değişim Hareketi (TDH) Nazilli İlçe Teşkilatı’nda teşkilatlanma çalışmalarının ardından oluşan yeni yönetim kamuoyuna tanıtıldı.

Abone ol

Tanıtım toplantısına TDH Aydın İl Başkanı Yalçın Pekgüzel, TDH Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Bozkır, TDH Aydın Kadın Kolları İl Başkanı Belgin İlker, TDH Aydın İl Yöneticileri Adnan Aytaşkın, İsmet Tör, TDH Karacasu İlçe Başkanı İbrahim Orta, TDH Buharkent İlçe Başkanı Nurcan Tetik ve çok sayıda davetli katıldı.

Tanıtım toplantısında konuşan Nazilli İlçe Başkanı Mustafa Bozkır; “Hükümet cambaza bak diyerek faaliyetlerini sürdürmektedir. Türkiye değişim hareketi fosilleşmiş siyaset anlayışına karşı bir alternatif olarak çıkmıştır. Değişime gönül vermiş kapılarını toplumun her kesimini sonuna kadar açmış, ötekisi olmayan, inançlara saygılı laikliği ve cumhuriyetimizin savunucusu, Türkiye'mize hizmet etme sevdası olan arkadaşlarımla birlikte olmaktan büyük onur duyuyorum. Ülkemizin en büyük sorunu; ‘İşsizlik, Hayat Pahalılığı ve yoksulluk, Hükümet üniversite, asker, Yargıtay ve Danıştayla kavgalı, Bölünme Tehlikesi, Ergenekon, balyoz harekâtı, kozmik oda ve ıslak imza ve daha birçok sorunlar’ var. Cumhuriyet tarihinde böyle olumsuzluklar bir arada görülmemiştir.

İnsanlarımız içine düştüğü ekonomik krizden bıkmış bir halde çare aramaktadır. Bu kadar olumsuzluklara rağmen halk muhalefetten umudunu kesmiştir. İnsanlar artık iktidardan da muhalefetten de kurtulmak istiyor” dedi. THD’lilerden tanıdıklarını TDH’ne davet etmelerini isteyen Bozkır, “TDH olarak Nazilli'de birçok yeniliklere imza atalım. Çalışmalarımızla ilçemizi hak ettiği yere yükseltelim. Bu güne kadar ilçemizi yönetenler ellerindeki kaynakları yeterince kullanamamıştır.

Ama biz böyle yapmayacağız. Hizmetlerimizle birlikte kazanan Nazilli olacaktır. TDH olarak Nazilli'de yeni yüzlerle ve gençlerle yola çıktık 31 kişilik yönetim kurulumuzu oluşturarak demokratik bir şekilde aramızda görev bölümü yaptık. Kadın kolları başkanımızı gençlik kolları başkanımız ve yönetimimizi belirledik. İlçe binamızı halkımızın hizmetine açtık. Üye kayıtlarımızı hızlı bir şekilde yapmaktayız. 15 Nisan’dan itibaren seçim çalışmalarına başlıyoruz. Kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütlere, muhtarlarımıza ve halkımıza değişimi anlatacağız. İlk genel seçime hazır hale geleceğiz. Ülkemizi bu kaos ortamından ancak Türkiye Değişim Hareketi kurtaracaktır. Çare Türkiye Değişim Hareketidir, çare Sarıgül’dür” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından İlçe Başkanı Bozkır, yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıttı. Tanıtımın ardından TDH İl Başkanı Yalçın Pekgüzel ve katılımcılar hatıra fotoğrafı çektirdi.