BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,57
ALTIN 2.386,85
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Hayırseverlerin can verecek bağışı

Aksaray Devlet Hastanesi Acil Servisi'nin Canlandırma ünitesini hayırsever kardeşler anneleri adına donattı.

Abone ol

Yaşar SARIKAYA
AKSARAY 

Mayıs ayı içerisinde hizmete açılması planlanan Aksaray Devlet Hastanesinin yeni acil servisine ilk tefrişat hayırsever işadamlarından Yaşar ve Feraş Çağlayan kardeşler tarafından gerçekleştirildi. 
Çağlayan kardeşler 26 bin TL harcadı.
 
Tautmann marka sedyelerin yeni acil binasına getirilmesi ve teslim edilmesini sağlayan hayırsever işadamı Feraş Çağlayan  “Yeni acil servis çok modern olmuş. Bu servisin yapılmasında emeği geçenlere bir Aksaraylı olarak çok teşekkür ediyorum. Yeni binanın hizmete açılması önemli bir eksikliği gidermiş olacak, bizde Çağlayan kardeşler olarak annemiz Kadın Çağlayan adına acil servisin Canlandırma (reanimasyon) odasını tefriş ediyoruz. Son teknoloji ile üretilmiş olan ve tanesi 6 bin 450 TL olan sedyelerden 4 adet alarak acil servise bağışta bulunuyoruz Aksaraylı hayırseverlere örnek olmasını ve yeni acil binasının eksikliklerinin hayırsever hemşerilerimizin yardımları ile giderilmesini bekliyoruz” diyerek duygularını dile getirdi.
 
Aksaray Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Mustafa Yordam’da yeni acil servisin kısa bir süre sonra hizmete açılacağını ifade ederek, “Canlandırma odamız yaklaşık 26 bin TL harcanarak Çağlayan kardeşler tarafından anneleri Kadın Çağlayan adına tefriş edilmiştir. Kendilerine bu bağışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu bağışın diğer hayırsever hemşerilerimize de örnek olmasını bekliyorum. Hayırsever hemşerilerimiz acil servisimize yapacakları tefrişat bağışlarında önemli bir eksikliği giderirken kendilerinin veya bir yakınlarının ismini de yaşatacaklardır” dedi.