BIST 10.046
DOLAR 32,30
EURO 34,69
ALTIN 2.409,65
HABER /  GÜNCEL

Ulaştırma Bakanlığı’ndan o iddialara yanıt

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Tarihi Göztepe İstasyonu’nun yıkılacağı iddialarına cevap verdi. Bakanlık, haberlerin gerçek ...

Abone ol

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Tarihi Göztepe İstasyonu’nun yıkılacağı iddialarına cevap verdi. Bakanlık, haberlerin gerçek dışı olduğunu belirterek, söz konusu istasyonun yıkılmayacağını ve olduğu gibi muhafaza edileceğini bildirdi.
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından, bugün bazı internet haber sitelerinde yer alan Tarihi Göztepe İstasyonu’nun yıkılacağı haberlerine ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "Çıkan gerçek dışı haberlere istinaden açıklamanın yapılması uygun görülmüştür. Haberlerde yer alan ’İstanbul Anadolu Yakası’nın sembollerinden biri olan Göztepe Tren istasyonu yıkılması kesinleşen tren istasyonlarından biri’ ifadesi gerçek dışı bir bilgidir. Söz konusu istasyon yıkılmayacak ve olduğu gibi muhafaza edilecektir. Mevcut istasyonun 400 metre batısına Marmaray Projesi kapsamında yeni ve modern bir istasyon inşa edilecek ve o istasyon kullanılacaktır" denildi.
(İHA)