BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,61
ALTIN 2.392,45
HABER /  MEDYA

Ulan İstanbul 19. bölüm Operasyon Yaren için

Ekranların en neşeli dizisi Ulan İstanbul'da 19. bölümde işler yine karışıyor. Belgeler Nevizade Ailesi’nde kriz yaratıyor.

Abone ol

Ulan İstanbul yine renkli ve heyecanlı bir bölümde daha izleyicileri ile buluşacak. Ekranların en neşeli dizisi Ulan İstanbul'da 19. bölümde işler yine karışıyor. Belgeler Nevizade Ailesi’nde kriz yaratıyor. 

BAKALIM YENİ BÖLÜMDE SEYİRCİYİ NELER BEKLİYOR?

Kandemir ve çetesi, bu kez de Nevizade Ailesi’nin belgeselini çekmek isteyen televizyoncular ve ünlü tarihçi Dülger Hoca krizi ile karşı karşıya kalıyor.

ulan-istanbul-19.-bölüm-1.jpg


Kandemir ve çetesi, bu kez de Nevizade Ailesi’nin belgeselini çekmek isteyen televizyoncular ve ünlü tarihçi Dülger Hoca krizi ile karşı karşıya kalıyor.

ulan-istanbul-19.-bölüm-2.jpg
 
Mahalleye geldikleri günden beri başlarından bela eksik olmayan Kandemir ve çetesi, bu kez de Nevizade Ailesi’nin belgeselini çekmek isteyen televizyoncular ve ünlü tarihçi Dülger Hoca krizi ile karşı karşıya kalır.

ulan-istanbul-19.-bölüm-3.jpg

Dülger Hoca, Gazanfer Nevizadeler’nin bursuyla okumuş, ona minnet ve saygı duyan aynı zamanda da Nevizadeler’in geçmişi ile ilgili detaylı arşive sahip bir tarih profesörüdür.

ulan-istanbul-19.-bölüm-4.jpg

İşgüzar muhtarın araya girip ısrar etmesi üzerine, sahte Nevizadeler de dikkat çekmemek için belgesel teklifini kabul etmek zorunda kalırlar.

ulan-istanbul-19.-bölüm-5.jpg

Çete, gerçek bir Nevizade olmak için kolları sıvar. Ancak bunun için Dülger Hoca’nın elindeki arşive ulaşmaları gerekir. Bu görev de Bahadır ve Tuncer’e düşer. Sahte Nevizadeler’in belgeselciler ve Dülger Hoca ile olan çekimine, Esra’nın elinde Yaren’in pavyondaki posteri ile gelip hesap sorması damgasını vurur. Bu ani çıkışla çete neye uğradıklarını şaşırır. Kandemir, durumu Nevizadeler’in musiki geçmişinden faydalanarak atlatmaya çalışır.

Ceyhun, Maşuka’nın aklına girmesiyle Şehriban’dan ayrı bir eve çıkma hazırlığına başlar. Çete hem kendilerini kurtarmak hem de Yaren’e yapılan bu davranışın cevabını vermek için Gazanfer Nevizade anısına pavyonda musiki gecesi düzenler. Bu sefer herkes Yaren için sahnededir. Çete bir bir planlarını gerçekleştirirken, peşlerinde ki eski bir düşmanın tehlikesinin farkında değildir.

ULAN İSTANBUL'DA 18. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
 
Ceyhun ve ailesine yine en umulmadık zamanda sobelenen Nevizadeler, durumu nasıl toparlayacaklarını bilemezler. Kandemir’in körlüğüne inandırıcı bir sebep uyduran çete,  bu sefer de, iyiliklerin anası Şehriban’ın yakın ilgisine maruz kalırlar. Dünürlerini bu durumda yalnız bırakmak istemeyince, ailece yanlarında kalmaya karar verirler. İki aile geceyi aynı otelde birlikte geçirecektir.

Maşuka bir an olsun Kandemir’i yalnız bırakmazken, Ceyhun da Derya’nın peşine düşer.  Odalar arasında yoğun bir trafik yaşanır.

Çete, operasyonu tamamlayıp bir an önce evlerine dönmek isterken, farkında olmadan Sevilay’a yakalanır. Neler olduğunu anlamaya çalışan Sevilay, kendisine kurulan tezgaha karşılık verebilmek için çetenin peşine adamlarını takar. Elindeki sahte isimle mahallede araştırma yapan adamlar, gördükleriyle neye uğradıklarını şaşırırlar.

Sevilay’ın şantajlarına dönmemesinden şüphelenen çete sonunda durumu fark eder. Nevizadeler hem parayı kurtarmak hem de kimliklerini açık etmemek için oyun içinde oyun düzenlemek zorunda kalır. Mahalleye geldikleri ilk günden beri Nevizadeler’e şüpheyle bakan Esra, pavyon operasyonuna katılır. Ancak baskına gittikleri mekan, Yaren’in eski iş yeridir.