BIST 10.471
DOLAR 32,76
EURO 35,10
ALTIN 2.449,93
HABER /  GÜNCEL

Ukraynalı kadının başına gelene bak!

Diskoya eğlenmeye giden Ukrayna uyrukla kadının başına gelmeyen kalmadı. İki şüpheli polis tarafından yakalandı.

Abone ol

Antalya'da polise başvuran Ukrayna uyruklu Türk vatandaşı 29 yaşındaki Mari D., diskoda eğlenirken tanıştığı ve eve bırakma bahanesiyle otomobillerine bindiği iki kişinin kendisine tecavüz ederek grup seks yaptıkları iddiasıyla şikayette bulundu. 2 şüpheli, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Olay dün gece Muratpaşa İlçesi'ndeki bir diskoda meydana geldi. Ukrayna uyruklu Türk vatandaşı Mari D. eğlenmek için diskoya gitti. Burada gece yarısına kadar eğlenen kadın, 35 yaşındaki S.C. ve 37 yaşındaki A.G. ile tanıştı. Bir süre yeni tanıştığı erkeklerle dans eden Mari D., daha sonra evine gitmek üzere diskodan ayrıldı.

İddiaya göre kadının ardından çıkan S.C. ve A.G., Mari D.'ye kendisini evine bırakabileceklerini söyledi. Bu teklifi kabul edip yeni tanıştığı iki erkeğin otomobiline binen kadın, şüphelilerin aynı semtteki evine götürüldüğünü ve burada tecavüz edilip grup sekse zorlandığını iddia etti. Sabaha karşı evden çıkararak otomobille Güzeloba Mahallesi'nde yol kenarında indirildiğini belirten Mari D., polise başvurdu. Tecavüzcülerden şikayetçi olan kadın, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği'nde ifade verdi. Polis, S.C. ve A.G.'yi saklandıkları evde yakalayarak gözaltına aldı.

KIZ YURDUNDAN KAÇAN KIZLARI FUHŞA SÜRÜKLEDİLER. AYRINTILAR SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]

ANTALYA'da yetiştirme yurdundan kaçan 17 yaşındaki E.E.'yi erkeklere pazarladığı iddia edilen 23 yaşındaki Volkan G., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Antalya Emniyet Müdürlüğü, geçen 17 Mart gecesi aldığı bir ihbar üzerine Göksu Mahallesi'nde bulunan bir eve baskın düzenlemiş, 3'ü Gürcistan uyruklu 4 kadın ile kadınları erkeklere pazarladığı iddia edilen 5 kişi ve 8 erkek müşteri gözaltına alınmıştı. Olayla ilgili soruşturma sürerken ertesi gece aynı adreste yine fuhuş yapıldığı bilgisine ulaşan polis, yine aynı yere baskın düzenlemiş ve 2 kadın ile kadınları erkeklere pazarladığı iddia edilen 2 kişiyi daha yakalamıştı. Evin mühürlenerek 90 gün boyunca kapatılması kararı alındı.

Ancak polis, mührün kırılıp tekrar fuhuş yaptırıldığı ihbarı üzerine dün akşam saatlerinde aynı adrese üçüncü kez operasyon düzenledi. Operasyonda E.E.'yi erkeklere pazarladığı iddia edilen Volkan G. ve 2 erkek müşteri gözaltına alındı. Müşteriler, ifadelerinin ardından kızın yaşının küçük olduğunu bilmedikleri gerekçesiyle serbest bırakılırken Volkan G. adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkeme Volkan G.'yi tutuklayarak cezaevine gönderdi.

E.E.'nin Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Esirgeme Kurumu yurdundan kaçtığı ve kadın tacirlerinin eline düşerek fuhuş yaptırıldığı ortaya çıktı. Küçük kız, tekrar koruma altına alındı.

BUZDOLABI EVDE NASIL PATLADI? SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]

Samsun'da bir evde buzdolabının patlaması sonucu çıkan yangında büyük çapta maddi zarar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, İlkadım ilçesi Fatih Mahallesi Yenigün Sokak'ta Ömer Mustafa E., iki katlı evinde oğlu Oğuzhan E. ile birlikte bulunduğu sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle mutfaktaki buzdolabı şiddetle patladı. Ne olduğunu anlayamayan baba ve oğlu evden dışarı kaçarken, büyük bir facianın eşiğinden dönüldü. Mutfak kullanılamaz hale gelirken, evde yangın başladı. Ne olduğunu anlayamayan baba ve oğlunu mahalle sakinleri sakinleştirmeye çalışırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Kısa sürede kontrol altına alınan yangında büyük çapta maddi zarar meydana geldi.

Baba Ömer Mustafa E. ile çalıştığı yerde haberi alarak eve gelen anne Ayla E., fenalık geçirmesi üzerine Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Arkadaşların yanında olan evin küçük kızı Neslihan ise eve gediğinde gördüğü manzara karşısında gözyaşı döktü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

ÖĞRETMENİYLE TARTIŞTI KENDİNİ BIÇAKLADI. AYRINTILAR SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]

Adana'da okulda tartıştığı öğretmene sinirlenen 18 yaşındaki lise öğrencisi, kendisini bıçakla yaraladı. Okula giderken yolda bıçaklı saldırıya uğradığını söyleyen ve kaldırıldığı hastanede tedavi altına alınan genç daha sonra hastaneden de kaçtı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesine bağlı Şakirpaşa Mahallesi'ndeki Şakirpaa Lisesi önünde meydana geldi. İddialara göre Sosyal Bilimler 12'inci sınıf öğrencisi Muhammet Ş. (18) okulun önünde bir öğretmenle tartıştı. Tartışmanın ardından sinir krizi geçiren Muhammet Ş, üzerinde taşıdığı bıçakla kendini yaraladı. Okulun girişindeki güvenlik odasının camını yumruklayan, Muhammet Ş., ambulans ile Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Karnında küçük bir kesik oluşan Muhammet Ş., hastane polisine, "Okula giderken cami sokağında tanımadığım bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradım" şeklinde ifade vermesine karşın, polis okulda yaptığı araştırmada gerçek kısa sürede ortaya çıktı. Acil Servis'te tıbbi müdahaleyi kabul etmeyen Muhammet Ş.'nin daha sonra hastaneden kaçtığı öğrenildi.

İLİŞKİYE GİRMEK İÇİN GİTTİ, EVDEN ÖLÜ ÇIKTI. AYRINTILAR SONRAKİ SAYFADA

[PAGE]

Konya'da bir kişi, birlikte olmak için gittiği hayat kadının evinde çıkan tartışma sonucu tüfekle vurularak öldürüldü.

Olay, merkez Karatay İlçesi Karaman Caddesi üzerindeki bir evde meydana geldi. İddiaya göre, birçok defa silahla yaralama suçundan kaydı bulunan ve hayat kadınlığı yapan "Rojin" takma adlı M.I. (41), telefonla görüştüğü, Ali C.'yi (36) müşteri olarak evine aldı. Evde M.I. ile Ali C. arasında para konusunda tartışma çıktı. Çıkan tartışmada M.I., evde bulundurduğu tüfekle Ali C.'ye bir el ateş edip olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşlar tarafından çağırılan ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne
kaldırılan evli ve bir çocuk babası olduğu öğrenilen Ali C. hayatını kaybetti.

ÜÇÜNCÜSÜNDE ÖLDÜRDÜ
M.I. daha öncede 2 kişiyi ayağından vurmuş, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanmıştı. Birçok defa ruhsatsız silahla yakalanan ve hayat kadınlığı yapmaktan işlem gören M.I'nın yakalanması için Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri aralıksız çalıştı. Olaydan 3 saat sonra M.I'nın sevgilisi Abdülkadir Y.'nin evini bulan polis baskın yaptı. Yapılan baskında M.I. gözaltına alındı.
M.I. hakkında kasten adam öldürme suçundan, Abdülkadir Y. hakkında ise şüpheliyi gizlemek suçundan işlem yapıldı. Her iki şüpheli de hastanede sağlık kontrolünden geçirilerek Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü.