BIST 9.525
DOLAR 32,61
EURO 34,71
ALTIN 2.509,76
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler son bölüm neler oldu Merve'den büyük plan

Ufak Tefek Cinayetler son bölüm neler oldu Merve abisi Rıza ile işbirliği yaptı mı? Ufak Tefek Cinayetler 16 Ocak tarihinde yayınlanan 12.bölümde hem Pelin hem de Merve nefesleri tuttu. Peki Ufak Tefek Cinayetler'in son bölümün ardından 13.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Abone ol

Star Tv'nin salı günleri ilgiyle izlenen dizisi Ufak Tefek Cinayetler son bölümde Serhan'ın denetimli serbest bırakması Oya ve Merve'yi mutlu etti. Serhan suçlu olarak ortağı ve Merve'nin abisi Rıza'yı görmekte. Bunu Merve'ye söyleyen Serhan şok etkisi yarattı. Peki Merve bu durum karşısında ne yaptı?

Ufak Tefek Cinayetler son bölümde Pelin cephesinde sıcak gelişmeler yaşandı. Merve'nin evini aldıktan sonra ne yapacağını şaşıran Pelin, evde büyük bir parti verdi. Parti sonrasında ise Taylan ile kavga eden Pelin ipleri iyice gerdi. Tunç öğretmenle yakınlaşan Pelin iyice çıkmaza girdi. Merve ise Pelin'in evinde parti vermesine çok bozuldu. Serhan'ın hapishaneden çıkmasına sevinen Merve soluğu Rıza'nın yanında alır. Herkes Merve'nin kaçacağını beklerken abisini polise şikayet eder. Son bölümün heyecanla takip edildiği Ufak Tefek Cinayetler'in yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

UFAK TEFEK CİNAYETLER 13.BÖLÜM FRAGMANI Ufak Tefek Cinayetler 13.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ufak Tefek Cinayetler 13.yeni bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren haberimizden izleyebilirsiniz.