BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Böyle acı görülmedi kanser olan kızı kaybolunca... İnanılmaz olay!

KOCAELİ'nde kanser tedavisi gören ve bir anda kaybolan Ecem Balcı'dan haber alınamıyor. Her yerde arama çalışmaları başlatılan Ecem Balcı'nun bulunması için özel ekip kuruldu. Öte yandan kızının kaybolmasına dayanamayan Esra Ercömert intihar ederek yaşamına son verdi.

Abone ol

12 gündür kendisinden haber alınamayan Ecem Balcı için özel ekip kuruldu. Kanser hastası olan Ecem Balcı'dan haber alınamaması nedeniyle Esra Ercömert hayatına son verdi. Peki Ecem Balcı bulundu mu son durum ne?

Kocaeli'de kanser tedavisi gören kızı Ecem Balcı’nın kaybolmasının ardından intihar eden Esra Ercömert’in cansız bedeni bulundu. 5 Ocak’tan haber alınamayan Ecem’i ise polisin kurduğu özel ekip aramaya başladı.

ANNENİN CANSIZ BEDENİ BULUNDU Kocaeli Gölcük’te kanser tedavisi gören 17 yaşındaki kızı Ecem Balcı’nın kaybolmasının ardından canına kıyan Esra Ercömert’in cansız bedeni İstanbul Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Evden ayrıldığı 5 Ocak’tan beri izi bulunamayan Ecem’i ise polisin kurduğu özel ekip aramaya başladı. Bölgedeki güvenlik kameraları ile genç kızın telefon kayıtları incelemeye alındı. Öte yandan iki kişilik özel ekip ise Ecem’in yakın arkadaşlarıyla görüşüp bilgi alacak.

OKULUNDA DALGA MI GEÇTİLER?

Habertürk'te yer alan habere göre kemoterapi gören Ecem’in dökülmeye başlayan saçlarını kestiği ve o dönem okuduğu lisedeki bazı öğrencilerin kendisiyle “İlgi çekmeye çalışıyor” diyerek dalga geçtiği öne sürüldü. Ecem bunun üzerine sosyal medya hesabından “Burada kimseye şov yapmıyorum, ilgi çekmeye çalışmıyorum. Kimin ne düşündüğü pek ilgilendirmiyor ama bu aldığım ikinci darbe” yazdı. Ecem’in eski okulunun müdürü Şafak Kılıç, genç kızla alay edildiği iddialarını reddetti. Kılıç “Dersleri kötü değildi, normal bir öğrenciydi. Ailesel sorunları vardı. Senenin başında kanser teşhisi konuldu. Ameliyat oldu, kısmen düzeldi. Okula bandanayla geliyordu. Ancak herhangi bir problem yaşamadı” dedi.

‘YA ÇIKIP GELSE?’

Ecem’in amcası Hakan Balcı ise Esra Ercömert’in intiharına anlam veremediğini belirtti: “Şoktayız. Neden yaptı anlayamıyoruz. Ecem çıkıp gelse ne olacak? Umarız Ecem en kısa zamanda sağ salim bulunur ve evine geri döner. Bir başka acıyı daha yaşamak istemiyoruz.” Amca Hakan Balcı, Ecem’in babasıyla olan ilişkisinin iyi olduğunu, aralarında herhangi bir sorun bulunmadığı da söyledi.

ANNESİNİN SEVGİLİSİ Mİ KAÇIRDI?

Sabah'ta yer alan iddiaya göre,  genç kız en son, annesinin sevgilisi olduğu öne sürülen Süleyman Kara ile buluştu. Ecem kaybolmadan önce erkek arkadaşına "Süleyman amca bir mezarda tarihi taç buldu. Zengin olduk." mesajını gönderdi.  Mesajında Kara ile buluşacağını yazan Ecem'den bir daha haber alınamadı. Tarihi eser kaçakçılığından aranan Kara tutuklandı. Evde 25 gram esrar, 4 eski tabanca ele geçirildi. Genç kızın babası Gökhan Balcı ise, "Mahkeme kızımın velayetini anneye verdiği halde 12 yaşına kadar ben büyüttüm. Annesinin bir yıldır Süleyman Kara ile ilişkisi varmış. Kara ifadesinde Ecem'i görmediğini anlatmış. Ama Ecem'in yazdığı son mesajlar, en son onunla görüştüğünü gösteriyor" dedi.