BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.510,10
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler Arzu Tülin Özer kimdir kaç yaşında evli mi

Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile dönecek olan Tülin Özen dizide domestik ev kadını Arzu Kara'yı canlandıracak. Peki Ufak Tefek Cinayetler'in Arzu Kara'sı Tülin Özen kimdir, nereli, kaç yaşında, evli mi? Detaylar haberimizde.

Abone ol

En son Aşk ve Gurur dizisi ile ekranlarda boy gösteren ama umduğunu bulamayan güzel oyuncu Tülin Özen, Ufak Tefek Cinayetler ile ekranlara geri dönüyor. Dizi de Arzu Kara karakterine hayat verecek Tülin Özen'i gelin biraz daha yakından tanıyalım.

TÜLİN ÖZEN KİMDİR?

Tülin Özen, 24 Aralık 1980 tarihinde İskenderun'da doğmuştur. Aslen Artvinlidir. Annesi ve babası mühendistir. Bir kız kardeşi vardır. İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Lisedeyken fiziği ve kimyası iyi olduğu içinİstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik mühendisliğini gitmiş. 3.sınıftayken Yeditepe Üniversitesi'nin konservatuar sınavlarına girmiş ve kazanmış ailesine kazandığını söyleyip okulunu 3. sınıfta bırakmış ve Yeditepe Üniversitesi'nde eğitimine devam etmiştir. Okurken devlet tiyatrosunda oyunlarda oynamaya başladı.

Tülin Özen 2004 yılında Semih Kaplanoğlu’nun yönettiği Meleğin Düşüşü adlı film ile ilk sinema filminde rol almıştır. Bunun dışında Ayris Alptekin, Hazal Kaya gibi isimlerle de farklı projelerde yer almıştır. İlk sinema filmi ile kazandığı En İyi Kadın Oyuncu ödülü ile beraber daha farklı rollerden teklifler alan ünlü oyuncu zaman içerisinde filmografisini iyiden iyi geliştirmiş ve genişletmiştir. Pek Yakında, En Son Babalar Duyar, Cennetin Çocukları, Muhteşem Yüzyıl ve Beyaz Gelincik gibi tutmuş yapımlarda da rol alma başarısı göstermiştir.

Tülin Özen'i son olarak bu dizide de birlikte rol alacağı Mert Fırat ile Aşk ve Gurur dizisinde ekranlarda gördük.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 'ARZU KARA'

Aynı yaşta. Dört kadının, dördüncüsü… Hikayenin en sürprizli karakteri… Diğerlerine göre çok daha domestik, erken yaşta evlenip çoluk çocuğa karışmış. Aldatılıp, boşanıp, hayata yeniden başlaması hikayesini izleyeceğiz. Güçlendikçe kötüleşecek.