BIST 9.645
DOLAR 32,59
EURO 34,79
ALTIN 2.409,55
HABER /  MEDYA

Siyah Beyaz Aşk 2.bölüm fragmanı Aslı kaçabilecek mi?

Kanal D'nin pazartesi günleri ilgiyle izlenen dizisi Siyah Beyaz Aşk bu akşam 2.yeni bölümüyle ekranda olacak. Yayınlanan son bölümüyle reytinglerde ilk 10'a giren Siyah Beyaz Aşk'ta Aslı ve Ferhat bu akşam evlenecek mi? Gelin hep birlikte Siyah Beyaz Aşk 2.bölüm fragmanına bakalım.

Abone ol

Başrollerini Birce Akalay ile İbrahim Çelikkol'un paylaştığı Sİyah Beyaz Aşk'ta bu akşam nefesler tutulacak. Yeni bölümde Aslı ve Ferhat'ın evlenip evlenmeyeceğine şahit olacak. Aslı bu evliliği istemese de Ferhat'tan kaçabilecek mi?

Başrollerinde Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Siyah Beyaz aşk dizisinin 2. yeni bölümünde heyecanlı olaylar yaşanacak. Aslı, Ferhat'ın tutsağı olmaktan kurtulabilecek mi? Yeni dizi Siyah Beyaz Aşk bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak.

Aslı'nın asıl amacı zaman kazanıp onun elinden kurtulmaktır. Ancak Ferhat, Aslı’yı can evinden vurarak abisi Cem’in hayatıyla tehdit eder. Üstelik zaman daralıyordur ve Yeter’in de fazla heveslenmesiyle, Aslı zorla yapacağı bu evliliğe doğru hızla ilerlemektedir. Aslı, Ferhat’ı ve ailesini atlatmayı başarıp, yaşadığı bu tutsaklıktan kurtulabilecek midir?