BIST 9.926
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.440,96
HABER /  MEDYA

Çukur Muhittin Nebil Sayın kimdir nereli İçerde'den çok farklı

Show Tv'nin ilgiyle beklenen dizisi Çukur bu akşam başlıyor. Çukur dizisinde Muhittin karakterine hayat verecek olan Nebil Sayın kimdir nereli kaç yaşında? Nebil Sayın eşi çocuğu var mı? İçerde'nin Coşkun'u Nebil Sayın'a gelin hep birlikte bakalım.

Abone ol

Başrollerini Dilan Deniz Çiçek ile Aras Bulut İynemli'nin paylaştığı Çukur bu akşam izleyiciyle buluşacak. İçerde'de Coşkun karakterine hayat veren ve dizi tarihinde iyi çıkış yakalayan Nebil Sayın şimdi de Çukur'da oynayacak. Muhittin karakterine hayat verecek olan Nebil Sayın'ın özel hayatı ve biyografisine gelin hep birlikte bakalım.

Nebil Sayın, 1971 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul'da doğan Nebil Sayın aslen Mardinli. Ankara Üniversitesi il Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Sanat Dalı mezunu olan Nebil Sayın, kariyerine ilk olarak 2011 yılında Muhteşem Yüzyıl dizisi ile adım attı. İçerde dizisiyle iyi bir çıkış yakalayan Nebil Sayın şimdilerde Çukur dizisinde yer alacak. 

İçerde'de aksanıyla dikkat çeken Nebil Sayın tiyatro kökenli bir oyuncu. Nebil Sayın geçtiğimiz dönemlerde verdiği bir röportajında yüz hatlarının kötü rolü oynamak için olduğunu fakat iyi bir karakterinde üstesinden geleceğini anlatmıştı.