BIST 9.525
DOLAR 32,60
EURO 34,75
ALTIN 2.498,66
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler 8.bölüm fragmanı Oya'nın planına bakın

Ufak Tefek Cinayetler 8.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 12 Aralık 2017 Salı günü ekrana gelecek olan Ufak Tefek Cinayetler 12.yeni bölümde neler olacak? Ufak Tefek Cinayetler 12.yeni bolum fragmani internethaber'de.

Abone ol

Star Tv'de salı günleri ekrana gelen ve ilgiyle takip edilen Ufak Tefek Cinayetler 8.bölüm fragmanı yayınlandı. Merve ve Pelin Oya'dan şüphelenirken Oya yeni planını devreye soktu. Peki Ufak Tefek Cinayetler 8.bölümde neler olacak?

Ufak Tefek Cinayetler 8. yeni bölüm fragmanında sevgilisini arkadaşlarına tanıtmak üzere yemek ayarlayan Oya, özellikler Merve'de şok etkisi yaratacaktır. Evden içeri girdiğinde Serhan ile Oya'yı yan yana gören Merve'nin bakışları ise her şeyi özetler nitelikte olacaktır. İşte, dönüm noktası niteliğindeki Ufak Tefek Cinayetler 8. yeni bölüm fragmanı ve detaylı bilgiler.

UFAK TEFEK CİNAYETLER 8.BÖLÜM NELER OLACAK? Sarmaşık fena karıştı. Merve, Oya'nın Taylan'la; Pelin ise, Serhan'la olduğunu düşünüyordu. Manikürcü ajanın getirdiği kol düğmesi kimin? Serhan'ın mı yoksa Taylan'ın mı? İkisinde de aynı takımdan var, iki kadının da hayatı alt üst olabilir. İkisinin de kocasını kaptırmamak için yapmayacağı şey yok. Kazan kaynıyor! Peki bundan sonra ne olacak? Aşk ve ahlak arasında sıkışıp kalan Oya’yı neler bekliyor? Tüm gücünü kocalarından alan kadınların muhiti Sarmaşık’ta, Oya bekar bir kadın olarak yerini nasıl muhafaza edecek? Arzu cephesindeyse boşanmaya sayılı gün kaldı. Evi Arzu’ya kaptırmış olmayı hazmedemeyen Burcu, Sarmaşık’tan bir ev seçiyor kendine. İşte başarılı olmak için canla başla çalışan Arzu, eski kocası Mehmet ve onun metresi Burcu’yla komşu mu olacak?