BIST 9.090
DOLAR 32,38
EURO 35,04
ALTIN 2.326,66
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler 12.bölüm fragmanı Pelin'den tehlikeli yakınlaşma

Ufak Tefek Cinayetler 12.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bu akşam yani 16 Ocak tarihinde ekrana gelecek olan Ufak Tefek Cinayetler 12.bölümde Pelin ve Tunç öğretmen damga vuracak. Ne yapacağını şaşıran Pelin'in gittikçe yakınlaşması ise fragmana damga vurdu. Ufak Tefek Cinayetler 12.bölüm fragmanına gelin hep birlikte bakalım.

Abone ol

Star Tv'de salı günleri ekrana gelen Ufak Tefek Cinayetler'de bu akşam nefesler tutulacak. Yayınlanan son bölümü ilgiyle izlenen Ufak Tefek Cinayetler 12.yeni bölümde hırslarına yenik düşen Pelin çıldırmak üzerededir. 

Ufak Tefek Cinayetler son bölümde Merve, Serhan’ın cezaevinden çıkabilmesi için çaresiz evi satışa çıkarmak zorunda kalmıştı. Evi satın alan kişinin kimliğinin ortaya çıkmasının ardındansa herkes büyük bir şok yaşamıştı. Pelin'in evi alması ise ortalığı karıştırdı. Heyecanla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki yeni bölümde neler olacak?

UFAK TEFEK CİNAYETLER YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK? Taylan ve Pelin cephesinde kıskançlığı hâkim olacağı dizide bu hafta herkesi şaşırtan gelişmeler yaşanacak. Pelin’in tehlikeli bir yakınlaşma içerisine girdiğini öğrenen Taylan öfkeden çılgına dönecek. Taylan’ın haklı tepkisine karşılık altta kalmak istemeyen Pelin ise evdeki eşyaları tekmelemeye başlayacak. Serhan’ın tıraş olduğu dakikalarda yanına gelen Oya ise eline geçirdiği jilet ile tehlikeli bir oyun oynayacak. “Beni öldürecek misin?” diye soran Serhan, “Bilmem öldürmeli miyim?” yanıtını alacak. Merve ise arkasından dönen oyunlardan habersiz kaybettiği evi için üzülecek.