BIST 9.722
DOLAR 32,55
EURO 35,01
ALTIN 2.427,00
HABER /  MEDYA

Ufak Tefek Cinayetler 10.yeni bölüm fragmanı Edip intikam peşinde

Ufak Tefek Cinayetler 10.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 26 Aralık 2017 Salı günü ekrana gelecek olan Ufak Tefek Cinayetler 10.bölümde neler olacak? Yayınlanan son bölümü ilgiyle izlenen Ufak Tefek Cinayetler 10.yeni bölüme yakından bakalım.

Abone ol

Star Tv'nin salı günleri takip edilen hatta Eşkıya'yı AB reytinglerinde geçen Ufak Tefek Cinayetler 10.yeni bölümde neler olacak merak konusu oldu. Fragmana baktığımız zaman yeni bölümde yine heyecanlı dakikaların yaşanacağını görüyoruz.

Merve Edip'e açık bir şekilde neyin peşinde olduğunu sorar. Serhan 1996 yılında okul etkinliğinde yaşanan olayın peşine düşüyor. Merve ile Pelin ise bu durumdan rahatsız olup harekete geçmeye hazırlanıyor. Fragmanın sonunda Serhan'ın Oya'ya "Çözücem seni. Sen istesen de istemesen de" demesi dikkat çekiyor. Peki Edip'in planı ne? Serhan geçmişi öğrenebilecek mi?

UFAK TEFEK CİNAYETLER SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI? Oya, Edip ve Serhan arasında savruldu! 20 yıl sonra gelip, onu mahvedenlerin masasına oturan Edip'in aklında ne var? Oya kadar masum bir yerden oynayacak gibi değil. Merve durmuyor tabii, bu ilişkiye el attı. Fakat karşılığı çok fena oldu. Edip'ten şaşırtan hamleler izledik. Entrikayı bir de ondan izledik. Diğer yanda Serhan çok bozuldu tabii. Fakat keskin zekasıyla ipi tuttuğu yerden çözmeye başlıyor işleri. Oya ise bu fırtınada aklını yitirecek gibi. Edip ve Serhan arasında savruldu. İki zeki adam iki ayrı tarafa estirdi Oya'yı.